Home Άντρες Κέρδισαν Tην Ολυμπιάδα Kαι Tο Kρύο
Άντρες

Κέρδισαν Tην Ολυμπιάδα Kαι Tο Kρύο

20131210_lowΕύκολο αλλά παγωμένο βράδυ είχαν ψες οι πετοσφαιρίστριες μας στο ΑΤΙ, με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Νεάπολης στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι κοπέλες ξεκίνησαν κάπως μουδιασμένα τον αγώνα, αλλά μετά το πρώτο τεχνικό time out πάτησαν γκάζι και πήραν το πρώτο σετ με συνοπτικές διαδικασίες. Οι αλλαγές βασικών παιχτριών (πασαδόρου-διαγώνιου) που έκανε ο κ. Ομελτσένκο, δεν επηρέασαν καθόλου τον ρυθμό, και τα υπόλοιπα δύο σετ ήρθαν επίσης εύκολα. Τελικό σκορ, 3-0 (25-10, 25-08, 25-10).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν αγωνίστηκε η Στογιάνοβα λόγω ίωσης, ενώ η Λαβρούκ αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο σετ και στην συνέχεια αντικαταστάθηκε από την Μάγια Καραγιάννη που είχε πολύ καλή παρουσία. Πολύ καλή και η εμφάνιση της Νικολίνας Σπύρου, που αντικατέστησε την Κάλια Βασιλείου.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, τητήρθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της κ. Ιωάννας Χειλιμίντρη, ενώ οι πετοσφαιρίστριες μας αγωνίστηκαν με πένθος στη φανέλα. Παρών στον αγώνα ήταν και ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού.

Την ερχόμενη Τρίτη, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Παφιακό στο τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της που θα είναι και το τελευταίο για το 2013.

Η Βαθμολογία Γυναικών μετά το τέλος του πρώτου γύρου:

image002

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...