Home Άντρες Η «Κυρία» στον τελικό και περιμένει!
Άντρες

Η «Κυρία» στον τελικό και περιμένει!

omada vsSalamis

Σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Πετόσφαιρας Ανδρών πέτυχε απόψε η ομάδα μας, κερδίζοντας εντός έδρας τον ΑΠΟΕΛ με 3-1 σετ.

Το παιχνίδι στο Θεμιστόκλειο τα είχε όλα. Ανατροπές, αγωνία, λάθη, διακοπές, αμφισβητούμενες φάσεις εκατέρωθεν αλλά νικήτρια τελικά τη Μεγάλη Κυρία, η οποία βρίσκεται από απόψε στον τελικό της 17ης Απριλίου και αναμένει στο ακουστικό της για τον αντίπαλο, που θα βγει από την αυριανή αναμέτρηση ΑΕΚ Καραβά – Ομόνοια.

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου σετ, με την Ανόρθωση που ήταν διαρκώς κοντά στο σκορ να κάνει την αντεπίθεσή της στο τέλος. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν με νύχια και δόντια, αλλά μετά από αλλεπάλληλα σετ-μπολ η Ανόρθωσις κατάφερε να πάρει το σετ με 28-26.

Παρά την καλή ψυχολογία, η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα στο δεύτερο σετ και με πολλά λάθη. Οι γαλαζοκίτρινοι άνοιξαν από νωρίς διαφορά ασφαλείας, την οποία έτρεξαν και μάζεψαν οι πετοσφαιριστές μας προς το τέλος, για να παραχωρήσουν το σετ με 22-25.

Οι Λευκωσιάτες μπήκαν και στο τρίτο σετ καλύτερα και η εξέλιξη θύμισε το πρώτο σετ, με την ομάδα της Αμμοχώστου να κάνει ντεμαράζ προς το τέλος. Εκεί, κατόρθωσε με την ψυχραιμία και την εμπειρία των παιχτών μας να πάρει το σετ με 29-27 και πάλι μετά από συνεχόμενα σετ-μπολ.

Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωσις ήταν βελτιωμένη και με την ψυχολογία υπέρ της αλλά και τον κόσμο να την στηρίζει σθεναρά, έδειχνε πως δεν θα επιτρέψει να πάει το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ. Παρά την διακοπή στο 20-19, οι λεβέντες του Μάριου Κοντού δεν αποσυντονίστηκαν, κατακτώντας το σετ με 25-23 και το παιχνίδι με 3-1 σετ, παίρνοντας πανάξια την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας ένα 10ήμερο ξεκούρασης και προετοιμασίας, προκειμένου να υπερασπιστούμε τον περσινό τίτλο μας στον τελικό της 17ης του Απρίλη.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...