Home Άντρες Επώδυνη εντός έδρας ήττα από τον Παφιακό
Άντρες

Επώδυνη εντός έδρας ήττα από τον Παφιακό

Την εντός έδρας ήττα από τον Green Αir Παφιακό με 3-2 γνώρισε η Ανόρθωση σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι όπως κύλησε καθ’ όλη την διάρκεια του. Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό της Παρασκευής στην Πάφο, με το έργο των πετοσφαιριστών μας να είναι αρκετά δύσκολο.

Συγκεκριμένα αν κερδίσει η Ανόρθωσις 3-2 η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό» σετ με τον νικητή να αναδεικνύεται στους 25 πόντους. Ο Green Αir Παφιακός προκρίνεται με νίκη 3-2, 3-1, 3-0. Η Ανόρθωσις περνά επίσης με νίκη 3-1 ή 3-0.

O Green Air Παφιακός μπήκε καλύτερα στον ημιτελικό και παίζοντας σοβαρά κέρδισε τα δυο πρώτα σετ με 20-25 και 16-25 παίρνοντας σαφές προβάδισμα με 2-0 σετ. Η Ανόρθωσις αν και πάλεψε πάρα πολύ στο πρώτο σετ έχασε στα κρίσημα σημεία.

Κάπου εκεί η «Μεγάλη Κυρία» αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 κερδίζοντας το τρίτο σετ μετά από βελτιωμένη απόδοση με 25-20.

Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωση έδειξε ότι επέστρεψε για τα καλά στον αγώνα. Παίζοντας μυαλωμένα έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση του Green Air Παφιακού κερδίζοντας με 25-22 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2 σετ.

Στο τάι – μπρέικ η ομάδα του Μίλαν Γκρέσιτς ήταν πιο ουσιαστική και κέρδισε με 05-15 εξασφαλίζοντας τη νίκη με 2-3 σετ και το προβάδισμα πρόκρισης.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ 2-3 Σετ: 20-25, 16-25, 25-20, 25-22, 05-15

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(ΑΝΤ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Αποστόλου, Παπαϊωάννου, Φάϊφερ, Άλβες, Κνέζεβιτς, Ροντόλφο – Λίμπερο: Σαββίδης. – Αλλαγές: Στρουγκάρεβιτς, Κοντός, Σπύρου.

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Μ. ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Ευσταθίου, Οικονομίδης, Βερίσιμο, Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Μίλεφ – Λίμπερο: Aντωνίου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...