Home Γυναίκες Επιβλητική νίκη επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-0
Γυναίκες

Επιβλητική νίκη επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-0

«Φωτιά» έβαλε στην κορυφή του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας η Ανόρθωση. Στην πρεμιέρα του Β Γύρου και στη 8η αγωνιστική πέρασε σαν «σίφουνας» από το «Κίτιον» κερδίζοντας την Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-0 σετ και μείωσε στους τρεις τη διαφορά από την κορυφή.

Σπουδαίες οι «Κυρίες» του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς κέρδισαν την Τρίτη στο «Κίτιον» την Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-0 σετ και έβαλαν «φωτιά» στην κορυφή στην 8η αγωνιστική και πρώτη του Β’ Γύρου. Η Ανόρθωση βρίσκεται πλέον τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Με εναλλασσόμενη υπεροχή πραγματοποιήθηκε το πρώτο σετ, με την Τεχνοοικία ΑΕΚ να ελέγχει στα αρχικά στάδια και να προηγείται με 15-12, με την Ανόρθωση να ανακάμπτει κερδίζοντας 19-25 προηγούμενη 1-0 στα σετ.

Μεγάλη ανατροπή
Η Τεχνοοικία ΑΕΚ μπήκε πιο καλά στο δεύτερο σετ και οι καλές άμυνες της Μοσφιλιώτη έδωσαν την ευκαιρία στις συμπαίκτριες της να προηγηθούν 11-09. Ένα λάθος της Πατσέκο και καρφί της Καρπεντιέρ έδωσε «αέρα» πέντε πόντων στην Τεχνοοικία ΑΕΚ 15-10. Οι «κιτρινοπράσινες» με δυο άσσους της Ιωάννου διατήρησε το προβάδισμα σε 18-14. Η Ανόρθωση προ του φάσματος της απώλειας του σετ αντέδρασε και με όπλο το σερβίς, κατάφερε με άσους της Μπρατούνχινα να προηγηθεί 23-24 και με λάθος της Μάγκνιτς να κερδίσει με 23-25 και να αυξήσει το προβάδισμα της σε 2-0 σετ.

Η ομάδα της Λάρνακας μπήκε καλύτερα στο τρίτο σετ και πήρε ένα ισχνό προβάδισμα δυο πόντων, αλλά η Μπρατούνχινα ήταν εκπληκτική και έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα της. Η Ανόρθωση έπαιζε πλέον με την ψυχολογία και με ένα μπλοκ της Σταυρινίδου, άσο της Μπρατούνχινα και λάθος της Ριπνάγια προηγήθηκε 07-11. Στη συνέχεια ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός με τις δυο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά στο σκορ με την Ανόρθωση να προηγείται 19-21. Με άσο της Σταυρινίδου, οι «Κυρίες» του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς αρχικά προηγήθηκαν με 21-24, με την Τεχνοοικία ΑΕΚ να ισοφαρίζιε με την Μάγκνιτς σε 24-24. Η Καετάνο ωστόσο είχε τις λύσεις και οδήγησε την Ανόρθωση σε μια σπουδαία νίκη 3-0 σετ αφού κέρδισε με 27-25.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3 ΣΕΤ:19-25, 23-25,25-27

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ (Λ.ΧΟΛΟΣΙ): Ριαλά, Μάγκνιτς, Καρπεντιέρ, Στυλιανού, Ιωάννου, Ριπνάγια – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη.- Αλλαγές: Δημητρίου, Πέτρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ):Καετάνο, Πατσέκο, Ιωάννου, Κόρντουν, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...