Home Άντρες Ενίσχυση με Τζουλιάνα Καετάνο
Άντρες

Ενίσχυση με Τζουλιάνα Καετάνο

Η 30χρονη Βραζιλιάνα Τζουλιάνα Καετάνο είναι η επιλογή του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς για μία από τις θέσεις των ακραίων επιθετικών στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης. Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών του Συλλόγου μας ήρθε σε συμφωνία με την Καετάνο, η οποία αναμένεται στην Κύπρο την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου για να αρχίσει προπονήσεις.

Η Τζου Καετάνο, με ύψος 1.80, είναι ευρύτατα γνωστή στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ, αφού αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αρχικά στους Μακεδόνες Αξιού, ακολούθως στο Ανατόλια και στις τελευταίες δύο περιόδους στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Το νέα απόκτημα της «Κυρίας» είναι γεννημένη στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας το 1987 και είναι παντρεμένη με τον Έλληνα, Χρήστο Ματζιούνη. Είναι αρκετά έμπειρη, αφού έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη βραζιλιάνικη Σουπερλίγκα, ενώ έπαιξε επίσης σε ομάδες Α’ Κατηγορία στη Βολιβία, το Περού, τη Ρουμανία και την Ινδονησία.

Τη σεζόν 2015-16, με τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης ήταν πρώτη σκόρερ της κανονικής διάρκειας ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας εξαιρετικά ποσοστά, ενώ ήταν μέσα και στις τέσσερις καλύτερες ακραίες της Α1 γυναικών, σύμφωνα με την ψηφοφορία των προπονητών. Στην περσινή σεζόν αναδείχθηκε 7η καλύτερη ακραία σύμφωνα με την ψηφοφορία στο Έπαθλο Novasports.

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου καλωσορίζει την Τζουλιάνα Καετάνο στην ομάδα μας και της εύχεται κάθε επιτυχία.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...