Home Ανακοινώσεις Αντικατοχική του Δήμου Αμμοχώστου
Ανακοινώσεις

Αντικατοχική του Δήμου Αμμοχώστου

Famagusta-ghost-town1Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της, στα υπόλοιπα Σωματεία και οργανωμένα σύνολα της πόλης και επαρχίας μας, στους συμπολίτες μας και σε όλο τον κόσμο, να προσέλθουν αθρόα στην Αντικατοχική Εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου, το Σάββατο 9 Αυγούστου στις 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου, στη Δερύνεια.

Η Ανόρθωσις, θα είναι παρούσα στην εκδήλωση και τα διοικητικά συμβούλια Σωματείου και Εταιρείας θα εκπροσωπηθούν σε ανώτερο και ανώτατο επίπεδο.

Για τεσσαρακοστό συναπτό έτος, η πόλη μας στενάζει κάτω από την μπότα του βάρβαρου κατακτητή. Ο τουρκικός στρατός και η ηγεσία της Άγκυρας, κρατούν την Αμμόχωστο όμηρο και μέσω αυτής εκβιάζουν τους νόμιμους κατοίκους της, οι οποίοι καρτερικά υπομένουν στην προσφυγιά και αναμένουν τη μέρα της επιστροφής.

Έχουμε υποχρέωση, να συντηρήσουμε αναμμένη τη φλόγα της Επιστροφής, να κρατήσουμε άσβεστο τον πόθο της Αμμοχώστου στις ψυχές αυτών που την γνώρισαν και την έζησαν αλλά κι αυτών που την οραματίζονται μέσα από τις περιγραφές των γονιών και των παππούδων τους.

Μέχρι την ημέρα της δικαίωσης, έχουμε υποχρέωση να είμαστε παρόντες στον αγώνα για απελευθέρωση της σκλαβωμένης μας πόλης και πατρίδας.

Λεωφορεία του Δήμου Αμμοχώστου για μεταφορά προς και από την Δερύνεια:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ Εκκίνηση στις 6.30μ.μ. από τον χώρο στάθμευσης της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας (λεωφόρος Αθαλάσσας 186, Δασούπολη)

ΛΕΜΕΣΟΣ Εκκίνηση στις 6.00μ.μ. από τα γραφεία του Δήμου Αμμοχώστου, (Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 138).

ΛΑΡΝΑΚΑ Εκκίνηση στις 7.00μ.μ. από τον χώρο στάθμευσης τoυ «Αντώνης Παπαδόπουλος» και του σταδίου «Αμμόχωστος – Επιστροφή» της Νέας Σαλαμίνας.

Για την καλύτερη οργάνωση, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στον κ. Πέτρο Κέκκο, στα τηλέφωνα του Δήμου 25384073 & 25339757 (το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 μεταξύ 7:30π.μ – 3:00 μ.μ).

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

113 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Όταν στις 30 Ιανουαρίου 1911 μια ομάδα απλών, διαλεκτών στο πνεύμα ανθρώπων...

Γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη

Μια μοναδική γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη. Παρασκευή 02/02...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας σας εύχεται… Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το...

2η Ημέρα Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Σε συνέχεια των κοινωνικών μας δράσεων,...