Home Γυναίκες Ακαδημία Βόλεϊ Γυναικών: Έναρξη λειτουργίας
Γυναίκες

Ακαδημία Βόλεϊ Γυναικών: Έναρξη λειτουργίας

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου (Κλιμάκιο Λευκωσίας) ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας της Ακαδημίας της για κορίτσια ηλικίας 6-13 ετών για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18. Η πρώτη συνάντηση με τους γονείς των κοριτσιών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το βόλεϊ και να ενταχθούν στην Ακαδημία Πετοσφαίρισης της Ανόρθωσης στη Λευκωσία, θα γίνει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, η ώρα 11:00 το πρωί στην Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών του Γυμνασίου Κωνσταντινουπόλεως. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα γίνει ενημέρωση για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, νέος υπεύθυνος των Ακαδημιών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου είναι ο Ελλαδίτης προπονητής Γιάννης Πετρούδης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν προπονητής στις Εθνικές ομάδες Μπιτς Βόλεϊ της Κύπρου. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα το Βόλεϊ και τη Διοίκηση Αθλητισμού κι έχει μεγάλη εμπειρία στην προπονητική, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ομάδες του εξωτερικού.

Ο Γιάννης Πετρούδης σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή του τμήματος βόλεϊ γυναικών, Μιχάλη Φωτίου και το επιτελείο προπονητών των τμημάτων υποδομής της Ανόρθωσης Αμμοχώστου θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην εκμάθηση του αθλήματος στα μικρά παιδιά και στην ανάπτυξη και βελτίωση των ταλαντούχων πετοσφαιριστριών του Συλλόγου. Οι αγωνιστικές ομάδες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, είχαν μεγάλες επιτυχίες την τελευταία τετραετία και κατέκτησαν μεταξύ άλλων το Παγκύπριο Πρωτάθλημα στις Κατηγορίες Παγκορασίδων (U14) Κορασίδων (U16), και Νεανίδων (U18), ενώ τη λήξασα σεζόν, στην ομάδα Γυναικών αγωνίστηκαν δέκα νεαρές πετοσφαιρίστριες ηλικίας 15-17 χρόνων.

Οι προπονήσεις της Ακαδημίας θα αρχίσουν από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών του Γυμνασίου Κωνσταντινουπόλεως στον Στρόβολο και στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης (πρώην Α.Τ.Ι.) στην Αγλαντζιά.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 99635462 (Αδάμος Μοντάνιος) και 99655244 (Μιχάλης Φωτίου).

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...