Home Γυναίκες Έσπασε την έδρα αλλά και το αήττητο η φοβερή Ανόρθωσις (pics)
Γυναίκες

Έσπασε την έδρα αλλά και το αήττητο η φοβερή Ανόρθωσις (pics)

Τη μεγαλύτερη νίκη της μέχρι στιγμής πέτυχε την Τρίτη η Ανόρθωσις η οποία μέσα στη Λεμεσό κέρδισε την BetOnAlfa ΑΕΛ με 2-3 σετ και έδειξε ότι είναι ομάδα τίτλου.

kopelmeaelvol

«Κυανόλευκο» ήταν το πρώτο σετ. Η Ανόρθωσις με την αύρα των προηγούμενων εμφανίσεων της ήταν κυρίαρχη και κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα μέτρα της. Αφού πήρε διαφορά κέρδισε το σετ με 16-25 και έβαλε δύσκολα στις πρωτοπόρες.

Οι «γαλαζοκίτρινες» θύμισαν τον καλό τους εαυτό και εκμηδενίζοντας τα λάθη του πρώτου σετ έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Συνέπεια τούτου ήταν να πάρουν διαφορά που τους επέτρεψε να κερδίσουν το σετ με 25-16 ισοφαρίζοντας τον αγώνα. Η ομάδα του Μπόσκοβιτς (Ανόρθωσις) ήταν μέτρια και έχασε φυσιολογικά το σετ.

Το νικηφόρο δεύτερο σετ έδωσε «φτερά» στην BetOnAlfa ΑΕΛ η οποία έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο τρίτο και το πήρε με 25-13 ανατρέποντας το σκορ (0-1 σε 1-2).  Η νεανική ομάδα της Ανόρθωσης επηρεάστηκε ψυχολογικά από την τροπή του σετ, αλλά και τα λάθη αλλά δεν τα παράτησε και επέστρεψε στο τέταρτο σετ. Θυμίζοντας την εμφάνιση του πρώτου έπαιξε πολύ ωραίο βόλεϊ και ισοφάρισε τον αγώνα σε 2-2 οδηγώντας τον στο ται – μπρεικ. Η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε με 16-25 την ίδια ώρα που η BetOnAlfa ΑΕΛ χαλάρωσε επικίνδυνα μετά το 2-1 και το πλήρωσε. Το μεγάλο ντέρμπι οδηγήθηκε στην «ρώσικη ρουλέτα» του βόλεϊ.

To τάι μπρέικ ήταν εντυπωσιακό. Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα και ο αγώνας καθήλωσε τους θεατές. Καμιά από τις δυο ομάδες δεν μπορούσε να καθαρίσει τον αγώνα και μοιραία το παιχνίδι κρίθηκε στους έξτρα πόντους. Η Ανόρθωσις απέφυγε τα λάθη στα τελικά στάδια και πήρε το σετ με 15-17 και τη μεγάλη νίκη με 2-3 μέσα στη Λεμεσό.

Γηπ. ΑΕΛ: BetOnAlfa ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 2-3 Σετ:16-25, 25-16, 25-13, 16-25, 15-17

BetOnAlfa ΑΕΛ(Στ. Φραγκέσκου): Κωνσταντίνου, Τριβούνοβιτς, Κωνσταντινίδου, Μάγκντιτς, Ριπνάγια, Παύλου – Λίμπερο: Αγγελοπούλου.-Aλλαγές: Σταύρου, Ριαλά, Κωνσταντίνου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(A. Μπόσκοβιτς): Βασιλείου, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Ε. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ.-Αλλαγές:Kωνσταντίνου, Οικονομίδου, Κόρντουν.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...