Home Γυναίκες Άνετη επικράτηση στο ντέρμπι
Γυναίκες

Άνετη επικράτηση στο ντέρμπι

vsOlympiada

Εύκολο βράδυ για την Ανόρθωση στο ΑΤΙ, η οποία επεκράτησε με 3-0 σετ της Ολυμπιάδας, στο ντέρμπι για την τετράδα. Σε ένα παιχνίδι που οι πετοσφαιρίστριές μας έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις παίρνοντας μια καθαρή νίκη.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε περιθώρια στις αντιπάλους να ελπίζουν. Η Μεγάλη Κυρία κέρδισε τα δύο πρώτα σετ με 25-13 και 25-14 ενώ ουσιαστική αντίσταση συνάντησε μόνο στις αρχές του τρίτου σετ, το οποίο και κατέκτησε τελικά με το άνετο 25-12!

Στα θετικά για την Ανόρθωση καταγράφεται και η επιστροφή της Κάλιας Βασιλείου, μετά τον τραυματισμό που την ταλαιπώρησε.

Θερμές ευχαριστίες στον κόσμο που για άλλη μια φορά βρέθηκε στο ΑΤΙ για να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητριών μας καθώς και στους οργανωμένους φίλους μας που από την αρχή της χρονιάς στηρίζουν τα κορίτσια μας πάντοτε σε πλαίσια αθλητοπρέπειας.

Ανόρθωσις (Γ. Χριστοφόρου): Οικονομίδου, Μπρατούχιμα, Κ. Γιασουμή, Ιωάννου, Κολοκοτρώνη, Ν. Γιασουμή, Δαυϊδ (Λίμπερο) Αλλαγές: Κ. Βασιλείου, Μ. Παπαγεωργίου.

Ολυμπιάδα (Χρ. Σιαντρής): A. Χριστοδούλου, Χαραλάμπους, Σταύρου, Πέτρου, Παπαγιάννη, Ε. Πέτρου, Στ Σταύρου (Λίμπερο) Αλλαγές: Αθανασίου, Ψιλογένη, Τζιαπούρα.

Φωτορεπορτάζ στην επίσημη σελίδα μας στο facebook:

Εύκολο βράδυ για την Ανόρθωση στο ΑΤΙ, η οποία επεκράτησε με 3-0 σετ της Ολυμπιάδας, στο ντέρμπι για την τετράδα. Σε ένα…

Posted by Anorthosis Famagusta – Official on Thursday, December 3, 2015

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...