Home Γυναίκες Χριστιάνα Δαυΐδ: «Βγάλαμε πάθος και μαχητικότητα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε»
Γυναίκες

Χριστιάνα Δαυΐδ: «Βγάλαμε πάθος και μαχητικότητα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης μίλησε η λίμπερο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Χριστιάνα Δαυΐδ, εκφράζοντας την ικανοποίηση της από την χθεσινή πρόκριση της ομάδας μας επί της ΑΕΚ ενώ την ίδια στιγμή δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, η οποία φαίνεται όπως είπε και στα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

Παρά την ήττα στο χθεσινό παιχνίδι πήρατε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τι σας αφήνουν και τι κρατάτε από αυτά τα δύο παιχνίδια κυπέλλου;

«Αυτό που κρατάμε είναι οι εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει μέχρι στιγμής, καθώς οι πλείστες παίκτριες είναι νεαρές σε ηλικία. Στο παιχνίδι μας βγάλαμε πάθος, μαχητικότητα και πλέον θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμες, τόσο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος όσο και για τα παιχνίδια κυπέλλου».

Επόμενος αντίπαλο στο Κύπελλο το ΘΟΙ. Πως αντιμετωπίζετε αυτά τα παιχνίδια;
«Στα παιχνίδια με το ΘΟΙ μπορεί να μην ήμαστε το αουτσάιντερ, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να προκριθούμε».

Πιστεύεις πως μπορείτε να κατακτήσετε το κύπελλο και να συνεχίσετε και την καλή σας πορεία στο πρωτάθλημα;
«Η φετινή σεζόν ξεκίνησε κάπως περίεργα από την άποψη πως είχαμε το πιο νεανικό ρόστερ. Οι στόχοι της Ανόρθωσης είναι πάντα να πρωταγωνιστεί οπότε όλοι δουλεύουν για να πετύχουν αυτούς τους στόχους, από την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τις παίκτριες. Οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες βοηθούν σε αυτό και ελπίζω πως θα κλείσουμε επιτυχημένα τη σεζόν».

Αν και υπάρχουν αρκετές νεαρές παίκτριες στην ομάδα, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στο παρκέ. Που θεωρείς πως οφείλεται αυτό;
«Σίγουρα στις προπονήσεις. Οι προπονήσεις είναι σκληρές, όλες οι παίκτριες έχουν ικανότητες και δουλεύουν πολύ και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και αποτυπώνεται στο παρκέ»

Θεωρείς πως το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με άλλες χρονιές;
«Σίγουρα, θεωρώ πως το φετινό πρωτάθλημα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά, αφού οι ομάδες της τετράδας είναι ενισχυμένες με πολύ δυνατές και έμπειρες παίκτριες».

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο:
«Εμείς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που μπορεί να προσφέρει συγκινήσεις και μπόλικα συναισθήματα. Σίγουρα είναι πάντα καλό να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να μας στηρίζει».

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...