Home Γυναίκες Χάθηκε Η Ευκαιρία Για Αναρρίχηση Στην Κορυφή
Γυναίκες

Χάθηκε Η Ευκαιρία Για Αναρρίχηση Στην Κορυφή

Womens Anorthosis - Ael 13Αποφασισμένες για χαρακίρι φαίνεται να μπήκαν χτες στο παρκέ οι πετοσφαιρίστριες της ομάδας μας, στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς απέναντι στον Απόλλωνα. Ενώ είχαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσουν βαθμό ή βαθμούς από το παιχνίδι, έχασαν τελικά με 1-3 σετ, απομακρύνθηκαν από την κορυφή και πλέον τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ σε ότι αφορά τον φετινό τίτλο.

Στο πρώτο σετ η Ανόρθωση μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με 10-2. Μετά από συνεχόμενα λάθη όμως, ο Απόλλωνας βρήκε έδαφος να αντιδράσει και προηγήθηκε σε 21-24. Η ομάδα μας ισοφάρισε προσωρινά σε 24-24 αλλά τελικά έχασε το σετ με 24-26. Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν αντίθετη, και ήταν οι φιλοξενούμενες που προηγήθηκαν με 3-8 και 5-16 παίρνοντας τελικά και αυτό το σετ με 16-25.

Στο τρίτο σετ, οι κοπέλες της Ανόρθωσης δεν είχαν άλλη επιλογή από το να το κερδίσουν. Ξεκίνησαν να χτίζουν διαφορά από νωρίς, με τα τεχνικά time out στο 8-3 και 16-5 και το σετ να τελειώνει στο 25-13 κάνοντας το σκορ στα σετ 1-2.

Το τέταρτο σετ, ήταν το πιο καθοριστικό αλλά και το πιο τραγικό για την ομάδα μας έτσι όπως εξελίχθηκε! Ενώ οι πετοσφαιρίστριες μας έδειξαν να συνεχίζουν από εκεί που έμειναν στο τρίτο σετ και προηγήθηκαν με 19-10, έσβησαν τις μηχανές και περίμεναν να… παίξει μόνο του το φιλέ για να τις πάρει στο tie brake. Ως αποτέλεσμα, ο Απόλλωνας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 21-21 και με ανεβασμένη ψυχολογία να κάνει το 21-25 και το 1-3 στα σετ.

Με αυτή την ήττα, η Ανόρθωση έμεινε 4 βαθμούς από την κορυφή, ενώ 1 βαθμό πιο πίσω ακολουθεί η ΑΕΚ Λάρνακας. Και όλα αυτά, ενώ την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί η δύσκολη έξοδος στην Λεμεσό με αντίπαλο την ΑΕΛ για την 11η αγωνιστική.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι ανασύνταξη, αναγνώριση των λαθών και σκληρή δουλειά για αποφυγή της επανάληψης τους, αν είναι να σωθεί κάτι στην φετινή περίοδο.

Θερμές ευχαριστίες από την Επιτροπή πετόσφαιρας, στον κόσμο της ομάδας που παρευρέθηκε και υποστήριξε τις κοπέλες, μακριά από ακρότητες και σε κόσμια πλαίσια.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...