Home Ακαδημίες Φιέστα Στο Θεμιστόκλειο
ΑκαδημίεςΑνακοινώσεις

Φιέστα Στο Θεμιστόκλειο

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα και με πολύ κόσμο στις κερκίδες, έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους τα αγωνιστικά τμήματα αγοριών και κοριτσιών της ομάδας μας.

Μετά το τέλος του αγώνα U14 Παγκορασίδων Ανόρθωσις Πετόσφαιρα-Λεμεσός (2-1 νίκη για την ομάδα μας), όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμήματα U14, U16, U18, παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για τις απονομές πρωταθλημάτων U14 αγοριών και κοριτσιών, της 2ης θέσης U18 νεανίδων και 3ης και 4ης θέσης στα U16 και U18 αγοριών.

Εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης οι απονομές έγιναν από τους κα. Μαίρη Ανν Σταυρινίδου Αντιπρόεδρο, κ. Αδάμο Μοντάνιο μέλος του Δ.Σ. ΚΟΠΕ και κ. Γιώργο Στεφανίδη Τεχνικό Σύμβουλο ΚΟΠΕ.

Σε ένα γιορτινό και συνάμα οικογενειακό κλίμα, οι αθλητές και αθλήτριές μας γιόρτασαν τις επιτυχίες τους γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους μας, συνεχάρησαν η μια ομάδα την άλλη και έβγαλαν τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Δεν θα μπορούσε να λείψει και η φωτογραφία μπροστά από το πανό με την κατεχόμενη πόλη μας, θυμίζοντας τον άσβεστο πόθο όλων για επιστροφή στην αγαπημένη, θαλασσοφίλητη Αμμόχωστο.

Οι αθλητές και αθλήτριές μας ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω και της πανδημίας και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια!

Με καθημερινή προσπάθεια στις προπονήσεις, ήθος και σεβασμό σε προπονητές/ριες, συμπαίκτες/ριες και αντιπάλους αλλά και αγωνιστικότητα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι, έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται ψηλά και θα συνεχίσουν να βρίσκονται εκεί και στη συνέχεια. Πάντοτε με την αμέριστη στήριξη της διοίκησης και των προπονητών/ριών τους.

Ακολουθεί φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό από τη φιέστα των αθλητικών τμημάτων της ομάδας μας.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Παφιακός vs Ανόρθωσις 3-1 Σετ 1:...

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (07/02/2024) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Μαραθώνας Κ.Β. 3-0...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (02/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Ανόρθωσις vs Ένωση Αναγέννηση Δερύνειας 3-0...

Βαρωσιώτικο ντέρμπι με το βλέμμα στην κορυφή

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου στο Σωτήρειο, ανάμεσα σε Ανόρθωση...