Home Άντρες Το πρωτάθλημα οι Παίδες (Κ-17)!
Άντρες

Το πρωτάθλημα οι Παίδες (Κ-17)!

u-17_paides

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Παίδων (Κ-17) της Ανόρθωσης, αφού κέρδισε την αντίστοιχη της Νέας Σαλαμίνας με 2-0 σετ.

Οι Παίδες μας, υπό τις οδηγίες του Στέγιου Φραγκέσκου, απέδωσαν σπουδαίο βόλεϋ, όπως και οι αντίπαλοί τους της Νέας Σαλαμίνας. Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία 500 περίπου φιλάθλων, στο κλειστό της ΑΕΛ.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυναμικά και καλοδιαβασμένη στο πρώτο σετ. Δεν άφησε  στην αντίπαλό της περιθώρια και πήρε ένα προβάδισμα ασφαλείας 6-7 πόντων, κατακτώντας έτσι το πρώτο σετ με σχετική ευκολία 25-20.

u-17_paides2

Στο δεύτερο σετ, η Ανόρθωσις μπήκε δυνατά κρατώντας τη συγκέντρωσή της. Προηγήθηκε μέχρι και το 12ο πόντο, όταν σωρεία λαθών μετέτρεψε το παιχνίδι σε ρόντεο. Ο αγώνας πήγαινε πόντο πόντο, με τη Μεγάλη Κυρία πιο ψύχραιμη και έχοντας περισσότερες επιλογές να φτάνει στο 27-25 κατακτώντας έτσι το σετ, τοπαιχνίδι και φυσικά το πρωτάθλημα.

Ανόρθωσις (Στ.Φραγκέσκου): Παρλάς, Χριστοδούλου, Κορδάδου, Στρουγκάρεβιτς, Κωνσταντίνου, Γκράμμερντορφ (λίμπερο Ευδώρου), Μιχαήλ, Κατσουνωτός, Πετρίδης, Καζαμίας, Μιλτιάδους

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...