Home Ανακοινώσεις ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ
ΑνακοινώσειςΆντρες

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ

“Μούνοι θεοφιλέες, όσοις εχθρόν το αδικέειν”, Δημόκριτος ~460 π.Χ.- 370 π.Χ

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, η κανονική φάση του πρωταθλήματος πετόσφαιρας Ανδρών, με την ομάδα μας να κατορθώνει να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα, κάνοντας ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο. Η προσεγμένη και ποιοτική ενίσχυση στην τελευταία μεταγραφική περίοδο απέδωσε τα μέγιστα, αφού στον δεύτερο γύρο, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού, η Ανόρθωσις κέρδισε όλους τους αντιπάλους πλην ενός, κάλυψε το χαμένο έδαφος από το κακό ξεκίνημα και έχει πλέον μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση των play-off.

Επειδή έχουν περιέλθει στην αντίληψή μας ανακοίνωση άλλου Σωματείου που αφήνει σκιές στο πρωτάθλημα αλλά και τοποθέτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός νεοφανούς και ξένου προς το βόλεϊ παράγοντα, ο οποίος προφανώς αγνοεί τα βασικά γύρω από την ιστορία της πετόσφαιρας και τη διαδρομή των ιστορικών Συλλόγων του τόπου στα πρωταθλήματα της ΚΟΠΕ, καλούμε άμεσα την Ομοσπονδία και τη Δικαστική Επιτροπή όπως παρέμβουν δυναμικά.

Οποιοσδήποτε προβαίνει σε καταγγελίες ή αφήνει αόριστες αιχμές, σε μια προσπάθεια να σπιλώσει υπολήψεις και να θίξει προσωπικότητες, θα πρέπει να έχει το θάρρος και την παρησσία να μιλήσει ξεκάθαρα καθώς και να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Είναι τρομερά άδικο να αφήνουμε σκιές εναντίον ανθρώπων που σε καιρούς δύσκολους προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανά τα Σωματεία τους και κατ’ επέκταση το άθλημα και να τους αποδίδουμε πράξεις και ενέργειες τις οποίες φαίνεται οι αποδίδοντες να γνωρίζουν καλά. Δεν είμαστε αναγκασμένοι να αποδεικνύουμε κάθε μέρα ότι δεν είμαστε ελέφαντες, όποτε κάποιοι τα κάνουν θάλασσα αγωνιστικά και δεν μπορούν να το χωνέψουν.

Οφείλουμε άπαντες – με πρώτη την ΚΟΠΕ – να είμαστε εχθροί του άδικου. Δεν θα επιτρέψουμε σε ανθρώπους άσχετους με την Πετόσφαιρα να εισαγάγουν καινά δαιμόνια και να την καταστρέψουν με ρητορική μίσους και πυροτεχνήματα αποπροσανατολισμού από τις αγωνιστικές αποτυχίες τους.

Εν αναμονή της δυναμικής, αυτεπάγγελτης αντίδρασης της ΚΟΠΕ, ευχόμαστε να δούμε καλούς αγώνες στα playoff.

ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...