Home Ανακοινώσεις Τοποθέτηση για τον αγώνα Ανόρθωσις – ΑΠΟΕΛ
ΑνακοινώσειςΆντρες

Τοποθέτηση για τον αγώνα Ανόρθωσις – ΑΠΟΕΛ

anorthosis-volley-logo

Με λύπη, αλλά καμιά απολύτως έκπληξη, αναγνώσαμε χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, με την οποία κάνει αναφορές στον μεταξύ μας πετοσφαιρικό αγώνα, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται δυστυχώς στην πραγματικότητα.

Είναι πάγια τακτική μας να μην σχολιάζουμε τη διαιτησία. Ίσως κάποιοι να είναι διαφορετικά μαθημένοι στο θέμα διαιτησίας σε άλλα αθλήματα και να τους κακοφαίνεται που στην πετόσφαιρα δεν μπορούν να γίνουν «καλοί για λλόου τους». Αλήθεια, γιατί το Σωματείο ΑΠΟΕΛ δεν σχολιάζει τη διαιτησία και του αγώνα ανάμεσα στις φουτσαλικές μας ομάδες την ίδια βραδιά, εκεί όπου – μεταξύ άλλων – η ξαφνική συστολή του μήκους του γηπέδου καθόρισε την πρόκριση;

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά, τους όποιους ισχυρισμούς για αντίξοες ή αντικανονικές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Ευτυχώς που ο αγώνας μεταδιδόταν ζωντανά από την ιστοσελίδα μας, anorthosisvolley.com, και υπάρχει ακόμα αναρτημένος στο διαδίκτυο, ώστε να διαπιστώσει κανείς ότι:

1. Η διακοπή του αγώνα στο 4ο σετ, προκλήθηκε λόγω λιποθυμίας φιλάθλου μας.

2. Κανένα θέμα ασφάλειας των πετοσφαιριστών, προπονητών ή φίλων του ΑΠΟΕΛ δεν τέθηκε τόσο στη διάρκεια του αγώνα, όσο και κατά την διακοπή. Εάν υπήρχε θέμα ασφάλειας, πώς ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ την ώρα της διακοπής έκοβε ανενόχλητος βόλτες εντός του αγωνιστικού χώρου, μη έχοντας μάλιστα άδεια;

3. Διακρίνονται τόσο οι επιτηρητές του σταδίου, όσο και η αστυνομική δύναμη που βρισκόταν εκεί.

4. Κανένας «άγνωστος» δεν περιφερόταν εντός του αγωνιστικού χώρου. Όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί είχαν σχετική διαπίστευση.

5. Ούτε «κουκουλοφόροι» ή άλλοι… τρομοκράτες εισήλθαν στο γήπεδο.

6. Το κλίμα στις εξέδρες ήταν άψογο. Μάλιστα, οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης ανάρτησαν πανό, με το οποίο εύχονταν «καλό ταξίδι» στον αείμνηστο Ηλία Κατσιολούδη, τον 22χρονο οπαδό του ΑΠΟΕΛ που απεβίωσε πρόσφατα. Πράξη για την οποία είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αφού δίδαξαν ήθος και αθλητοπρέπεια.

7. Οι διαιτητές, αφού διέκοψαν το παιχνίδι λόγω λιποθυμίας φιλάθλου μας, το συνέχισαν κανονικά μιας και δεν συνέτρεχε κανένας απολύτως λόγος διακοπής.

Δεν γνωρίζουμε αν οι κάμερες του ΑΠΟΕΛ… σταμάτησαν στο 4ο σετ όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους, η δική μας κάμερα πάντως συνέχισε να καταγράφει και να τεκμηριώνει τα πιο πάνω, τα οποία μπορεί να επιβεβαιώσει ο οποιοσδήποτε παρακολουθήσει το σχετικό βίντεο. Μάλλον δεν θα το είχαν αυτό υπόψιν τους οι εμπνευστές της ανακοίνωσης του ΑΠΟΕΛ.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...