Home Ανακοινώσεις Τα Μέτρα Ασφαλείας για το Ανόρθωση – Ομόνοια
Ανακοινώσεις

Τα Μέτρα Ασφαλείας για το Ανόρθωση – Ομόνοια

Champions13-14_30Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό κυπέλλου μεταξύ της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης γνωστοποίησε με σημερινή της ανακοίνωση η Αστυνομία.

Ο τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 19:00 στο στάδιο «Κίτιον» και οι πράσινοι, ως τυπικά γηπεδούχοι θα καταλάβουν την κεντρική κερκίδα, ενώ στην απέναντι κερκίδα θα καθίσουν οι φίλαθλοι της «Κυρίας».

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, τα δύο πέταλα θα παραμείνουν κλειστά για λόγους ασφαλείας. Οι οπαδοί των δύο ομάδων, οι οποίοι είναι κάτοχοι προσκλήσεων θα φιλοξενηθούν στην κερκίδα που έχει παραχωρηθεί στην ομάδα τους. Οι υπόλοιποι κάτοχοι προσκλήσεων θα φιλοξενηθούν στο πάνω διάζωμα της κεντρικής κερκίδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, πρώτοι θα αποχωρήσουν από το γήπεδο οι οπαδοί της ομάδας που θα ηττηθεί και θα ακολουθήσουν οι οπαδοί της νικήτριας ομάδας με καθυστέρηση μερικών λεπτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενόψει του τελικού αγώνα Κυπέλλου Πετόσφαιρας αντρών μεταξύ των ομάδων Ομόνοια – Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 και ώρα 19:00 στο στάδιο “Κίτιον”στη Λάρνακα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι:

Στους οπαδούς της τυπικά γηπεδούχου ομάδας της Ομόνοιας θα παραχωρηθεί η κεντρική κερκίδα (επισήμων) και στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της Ανόρθωσης θα παραχωρηθεί η απέναντι. Τα δύο πέταλα για λόγους ασφαλείας θα παραμείνουν κλειστά. Οι οπαδοί των δύο ομάδων, οι οποίοι είναι κάτοχοι προσκλήσεων θα φιλοξενηθούν στην κερκίδα που έχει παραχωρηθεί στην ομάδα τους. Οι υπόλοιποι κάτοχοι προσκλήσεων θα φιλοξενηθούν στο πάνω διάζωμα της κεντρικής κερκίδας.

Τα εισιτήρια που έχουν παραχωρηθεί στις δύο ομάδες θα είναι διαθέσιμα μόνο για προπώληση. Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο και γι’ αυτό καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να μην μεταβούν στο στάδιο αν δεν έχουν εξασφαλίσει από προηγουμένως εισιτήριο. Κανένας οπαδός (περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών) θα εισέρχεται στο στάδιο χωρίς εισιτήριο. Το εισιτήριο θα είναι διαφορετικό για τους οπαδούς κάθε ομάδας και σ’ αυτό θα αναγράφονται τα στοιχεία του κατόχου του (Ονοματεπώνυμο και αριθμός Δελτίου Ταυτότητας ή αριθμός Διαβατηρίου για τους αλλοδαπούς).

Για να επιτραπεί η είσοδος σε οποιοδήποτε οπαδό θα πρέπει απαραίτητα να επιδείξει είτε το Δελτίο Ταυτότητας είτε την Άδεια Οδηγού, είτε το Διαβατήριο του για επιβεβαίωση των στοιχείων που είναι αναγραμμένα στο εισιτήριο του. Τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί σε οποιοδήποτε οπαδό να εισέλθει στο στάδιο, έστω και αν είναι κάτοχος εισιτηρίου, ο οποίος είτε δεν έχει μαζί του αποδειχτικά στοιχεία της ταυτότητας του είτε αυτά δεν συμφωνούν με τα στοιχεία που είναι αναγραμμένα στο εισιτήριο.

Θα ανοίξει μία είσοδος για κάθε κερκίδα η ώρα 17:30. Η Αστυνομία θα δημιουργήσει διπλές ζώνες ελέγχου για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Στην πρώτη ζώνη θα ελέγχεται το εισιτήριο και τα στοιχεία του κατόχου του και στην δεύτερη ζώνη θα πραγματοποιείται σωματικός έλεγχος. Λόγω της αναμενόμενης καθυστέρησης που θα παρατηρηθεί κατά τους ελέγχους καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα και με ασφάλεια τον αγώνα.

Για την ομαλή μετάβαση τους στο στάδιο οι οπαδοί καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:

Οι οπαδοί της Ομόνοιας που θα έρχονται από Λευκωσία να κατευθύνονται από τον κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς ευθεία, μέχρι τον κυκλικό κόμβο του σταδίου ΓΣΖ και από εκεί δεξιά. Αμέσως μετά τον φούρνο «Πίριλλος» να στρίψουν ξανά δεξιά και μετά αμέσως αριστερά για να κατευθυνθούν διαμέσου των χώρων στάθμευσης του σταδίου ΓΣΖ μέχρι το στάδιο. Οι οπαδοί της Ομόνοιας που θα έρχονται από Λεμεσό καλούνται να στρίψουν από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού αριστερά μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από εκεί να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα έρχονται από Λευκωσία.

Οι οπαδοί της Ανόρθωσης που θα έρχονται από Λεμεσό, καλούνται να προχωρούν ευθεία μέχρι τα φώτα Κ-Cineplex και απ’ εκεί να στρίβουν αριστερά μέχρι τον καινούργιο κυκλικό κόμβο που έχει δημιουργηθεί με τα υπό κατασκευή οδικά έργα. Απ’ εκεί ακολουθώντας τις υποδείξεις της Αστυνομίας θα προσεγγίζουν το στάδιο από την πίσω πλευρά χρησιμοποιώντας ένα καινούργιο κομμάτι του δρόμου το οποίο θα δοθεί στην κυκλοφορία ειδικά για να χρησιμοποιηθεί από τους οπαδούς της Ανόρθωσης στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι οπαδοί της Ανόρθωσης που θα μεταβούν στο γήπεδο από περιοχές εντός της Πόλης της Λάρνακας καλούνται επίσης να προσεγγίσουν το στάδιο από την πλευρά του Κ-Cineplex και να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα έρχονται από Λεμεσό.

Για την δική τους ασφάλεια καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να αποφύγουν να προσεγγίσουν το στάδιο από οποιοδήποτε άλλο δρομολόγιο πέραν αυτού που συστήνεται από την Αστυνομία.

Οι οπαδοί της Ομόνοιας, καλούνται να χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης της Ανατολικής πλευράς του σταδίου ΓΣΖ και οι οπαδοί της Ανόρθωσης τους χώρους στάθμευσης στην πίσω πλευρά του σταδίου “Κίτιον” (περιοχή Βεργίνας)

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Για να επιτραπεί η μεταφορά στο στάδιο, πανό τα οποία είναι σύμφωνα με τις πρόνοιες του Νόμου θα πρέπει να βρίσκονται στις εισόδους το αργότερο η ώρα 18:00.

Τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Μετά το τέλος του αγώνα, πρώτοι θα αποχωρήσουν από το γήπεδο οι οπαδοί της ομάδας που θα ηττηθεί και θα ακολουθήσουν οι οπαδοί της νικήτριας ομάδας με καθυστέρηση μερικών λεπτών.

Καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια χωρίς έκτροπα και ακρότητες. Καλούνται επίσης για την δική τους ασφάλεια να υπακούουν σε όλες τις οδηγίες και υποδείξεις της Αστυνομίας.

Τέλος, όλες οι πληροφορίες για τις διευθετήσεις του πιο πάνω αγώνα, είναι καταχωρημένες στην εφαρμογή (Αpplication – Cyprus Police) της Αστυνομίας, καθώς επίσης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας (Facebook, Twitter, Google Plus) και καλούνται οι οπαδοί όπως ενημερώνονται για τις όποιες επιπρόσθετες πληροφορίες μπορεί να προκύψουν».

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

113 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Όταν στις 30 Ιανουαρίου 1911 μια ομάδα απλών, διαλεκτών στο πνεύμα ανθρώπων...

Γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη

Μια μοναδική γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη. Παρασκευή 02/02...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας σας εύχεται… Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το...

2η Ημέρα Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Σε συνέχεια των κοινωνικών μας δράσεων,...