Home Ανακοινώσεις Συνέχεια στο απόλυτο με νέα νίκη
ΑνακοινώσειςΆντρες

Συνέχεια στο απόλυτο με νέα νίκη

Συνέχεια στις νίκες που μας διατηρεί πρώτους μόνους στην βαθμολογία πέτυχε ψες βράδυ η ομάδα μας , απέναντι στην ομάδα της Αναγέννησης Δερύνειας με 3-1 σετ.

Στην ακριτική Δερύνεια λίγα μέτρα μόνο μακριά από την φυσική μας έδρα , βρέθηκε η ομάδα μας για να αντιμετωπίσει στο ντέρπι της αγωνιστικής την Αναγέννηση Δερύνειας .

Στο πρώτο σετ η ομάδα μας ξεκίνησε μουδιασμένα αλλά κρατώντας την πρωτοπορία στους πόντους κατάφερε να πάρει το σετ με 25-23 .

Στο δεύτερο σετ η Αναγέννηση που με την απόδοση του πρώτου σετ , έστειλε μηνύματα στην ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη οδηγώντας το σετ πόντο πόντο αλλά η εμεπειρία των πετοσφαιριστών μας στα κρίσιμα σημεία έφερε το 30-28 για την ομάδα μας και το 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ και ενώ η ομάδα μας βρέθηκε μπροστα στο σκορ με διαφορά μέχρι και 4 πόντους παρουσίασε μια χαλαρότητα στην απόδοση και η Αναγέννηση με μια αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να πάρει το σετ με 25-22. Αυτό έφερε την αντίδραση του Κ. Χριστοφιδέλη ο οποίος τα είπε σε έντονο τρόπο στους πετοσφαιριστές μας .

Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή και βελτιωμένη απέναντι σε ένα αντίπαλο ο οποίος είχε πολύ καλη απόδοση κερδίζοντας το σετ με 25-23 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα η ομάδα μας ψες , αλλά πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη και η διατήρηση στην κορυφή. Συνοψίζοντας και τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας μέχρι σήμερα το ενθαρρυντικό είναι ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης , κάτι που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους : 1.Ν.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (ΛΙΜΠΕΡΟ) , 2.Α.ΣΑΒΒΙΔΗΣ , 5.Μ.ΠΕΡΕΙΡΑ , 6.Κ.ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ , 9.Β.ΚΝΕΖΕΒΙΤΣ , 11.Α.ΧΡΙΣΤΟΦΗ , 12.Λ.ΤΟΡΡΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ: 10.Γ.ΚΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:Κ.ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...