Home Γυναίκες Συνέχεια Στις Νίκες, Βλέπουν Απόλλωνα
Γυναίκες

Συνέχεια Στις Νίκες, Βλέπουν Απόλλωνα

sak_8879_0Μία ακόμα σπουδαία νίκη πέτυχαν ψες οι κοπέλες της Ανόρθωσης, στον πρώτο αγώνα τους για την τελευταία φάση του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας.

Σε έναν καθοριστικό για την συνέχεια αγώνα, οι πετοσφαιρίστριες μας έδειξαν χαρακτήρα και πάθος. Χαρακτηριστικό ήταν το ψυχοφθόρο πρώτο σετ, που μετά από 6 (!) set ball για κάθε ομάδα, ήρθε τελικά στην Ανόρθωση με τελικό σκορ 34-36!

Απο εκεί και πέρα, τα πράγματα ήταν κάπως πιο εύκολα, και με περιορισμό στα λάθη, δυνατό μπλοκ, άμυνες και αποτελεσματικότητα στις επιθέσεις τους, οι κοπέλες πήραν και τα επόμενα 2 σετ με 15-25 και 14-25. Μια καθαρή νίκη ήταν ότι χρειαζόταν η ομάδα μας, που την επόμενη Τρίτη θα πάει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στον αγώνα της χρονιάς.

Η πολύ καλή ψυχολογία στην ομάδα και η πίστη στις δυνατότητες της, είναι τα κύρια όπλα για να επιτευχθούν οι στόχοι της. Η Ανόρθωση μέχρι τώρα, καθαρά από συγκυρίες δεν κέρδισε τον Απόλλωνα, κάτι που είναι απόλυτα εφικτό σύμφωνα και με το τι έδειξε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια.

Στον ψεσινό αγώνα, αγωνίστηκαν οι : Σάντρα Παύλου, Κάλια Βασιλείου, Σλάφκα Ουζούνοβα, Σβετλάνα Στογιάνοβα, Στέλλα Ιωάννου, Μαρίνα Λαβρούκ, Μαριώτα Αγγελοπούλου (Λίμπερο 1) και Χριστιάνα Δαϋίδ (Λίμπερο 2).

 Η βαθμολογία του ομίλου 1-4 μετά την 15η αγωνιστική:

1. Απόλλωνας 43β

2. Ανόρθωσις 39β

3. ΑΕΚ Λαρ. 31β

4. ΑΕΛ 25β

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...