Home Ανακοινώσεις Συμφωνία μίσθωσης αθλητικών εγκαταστάσεων στη Λευκωσία
Ανακοινώσεις

Συμφωνία μίσθωσης αθλητικών εγκαταστάσεων στη Λευκωσία

syllogos-anorthosis

Σε μία πολύ σημαντική συμφωνία προχώρησε σήμερα, 22 Αυγούστου 2016, ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Πρόκειται για μια ιστορική συμφωνία, ιδιαίτερα για τους Ανορθωσιάτες που κατοικούν στη Λευκωσία και τις Ομάδες Πετόσφαιρας Γυναικών του Συλλόγου μας.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία μίσθωσης από τον Σύλλογό μας, με ετήσιο αντίτιμο, των αθλητικών εγκαταστάσεων του πρώην Ανώτερου Τεχνολογικού Ινστιτούτου (ΑΤΙ) στη Λευκωσία, για περίοδο 10 χρόνων (από την 1η Αυγούστου 2016). Η δεκαετής μίσθωση του χώρου αποτελεί το ισχυρό θεμέλιο για τη δημιουργία του Αθλητικού Κέντρου της Ανόρθωσης στη Λευκωσία.

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών του Συλλόγου μας έχει αρχίσει ήδη τις εργασίες για την ανακαίνιση της κλειστής Αίθουσας της Ανόρθωσης ούτως ώστε να είναι έτοιμη για την έναρξη των προπονήσεων και των αγώνων των ομάδων μας στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα, θα αρχίσει ο προγραμματισμός για την αναβάθμιση των υπόλοιπων χώρων, συνολικής έκτασης πέραν των 10’000 τετραγωνικών μέτρων. Γίνονται, επίσης, σκέψεις για μελλοντική λειτουργία στο χώρο, εντευκτηρίου για τα μέλη και τους φίλους της Ανόρθωσης στη Λευκωσία.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ευχαριστεί θερμά τους κρατικούς φορείς για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς τον Σύλλογό μας για τη μίσθωση και την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΑΤΙ, οι οποίες προσδοκούμε ότι θα αποτελέσουν άλλον έναν πνεύμονα για τα αθλούμενα νιάτα της πρωτεύουσας.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

113 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Όταν στις 30 Ιανουαρίου 1911 μια ομάδα απλών, διαλεκτών στο πνεύμα ανθρώπων...

Γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη

Μια μοναδική γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη. Παρασκευή 02/02...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας σας εύχεται… Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το...

2η Ημέρα Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Σε συνέχεια των κοινωνικών μας δράσεων,...