Home Ανακοινώσεις Συλλυπητήρια ανακοίνωση
Ανακοινώσεις

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιαννάκη Πατσάλη, ο οποίος απεβίωσε το περασμένο Σάββατο.
Ο θανών, γνωστός Αμμοχωστιανός και ιδιαίτερα αγαπητός, υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της επιτροπής Πετόσφαιρας στη Λεμεσό όπως και μέλος του Συλλόγου.
Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη (19/04) στη 13:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά Αιτωλού (Σφαλαγγιώτισσα) στη Λεμεσό. Επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές στον ΠΑΣΥΚΑΦ.
Αιωνία του η μνήμη.
Παρακάτω ακολουθεί αυτούσιο ένα κείμενο από άτομα που γνώριζαν το Γιαννάκη Πατσάλη και μέσω αυτού, επιθυμούν να αποτυπώσουν την καθημερινότητα του αποβιώσαντα όπως την έζησαν οι ίδιοι, όπως επίσης και να πουν το τελευταίο αντίο:
Καλημέρα Αμμόχωστος με φρέσκο, φρέσκο ολόπαχο γάλα, πριν ακόμη χαράξει η μέρα στην εξώπορτα του σπιτιού μας, καθημερινά, για τις ανάγκες της οικογένειας, από το συσκευαστήριο Πατσάλη. Και για τις έκτακτες ανάγκες (σπιτικό παγωτό, γαλατομπούρεκο) ένα σημείωμα στην μπουκάλα μαζί με το αντίτιμο, αφού τις περισσότερες φορές η παράδοση γινόταν νωρίτερα απο το δικό μας ξύπνημα. Τα Σαββατοκύριακα, autocross στο Δημοτικό Στάδιο, Ράλλυ Κύπρου, Ανάβαση Δαυλού, Διεθνές Ράλλυ Κύπρου και φυσικά το Boccaccio με τους φίλους, η Καντάρα με τα κυκλάμινα, ο Πρωταράς με την γαλαζοπράσινη θάλασσα και το τραγούδι των ανεμόμυλων που πότιζαν τα μποστάνια της θάλασσας.
Έτσι γνωρίσαμε τον σεμνό και καλό φίλο, ασύγκριτο άνθρωπο Γιαννάκη Πατσάλη. Συνεχής κίνηση, εργασία ακατάπαυστη, αντίθετα απο το ρολόι της γενικής καθημερινότητας. Φάρμα αγελάδων, Λιμάνι, Μεταφορές/Επισκέψεις Τουριστών στο Αεροδρόμιο, Τρόοδος, Κύκκο, Αγία Νάπα, και τέλος ξεκούραση στο Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου, ανάμιξη/στήριξη της Πετοσφαιρικής Ομάδας Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Φεύγεις φίλε Γιαννάκη! Αφήνεις πίσω σου αντάξιους και αγαπητούς απογόνους που θα περάσουν τις αξίες σου στους λατρευτούς σου εγγονούς.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

113 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Όταν στις 30 Ιανουαρίου 1911 μια ομάδα απλών, διαλεκτών στο πνεύμα ανθρώπων...

Γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη

Μια μοναδική γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη. Παρασκευή 02/02...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας σας εύχεται… Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το...

2η Ημέρα Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Σε συνέχεια των κοινωνικών μας δράσεων,...