Home Γυναίκες Στ.Ιωάννου: Η Ms Πρωτάθλημα της Ανόρθωσης
Γυναίκες

Στ.Ιωάννου: Η Ms Πρωτάθλημα της Ανόρθωσης

H Στέλλα Ιωάννου δημιούργησε την Τρίτη το βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης πρώην ΑΤΙ ένα ρεκόρ. Ήταν μέλος της «Μεγάλης Κυρίας» και στα έξι πρωταθλήματα που πανηγύρισε η προσφυγική ομάδα. Η αρχηγός μίλησε στην ιστοσελίδα www.volleyball.org.cy για το ρεκόρ αυτό, αλλά και τη φετινή πορεία της Ανόρθωσης.

«Είμαι η μοναδική»
Για το κατόρθωμά της να κατακτήσει και τα έξι πρωταθλήματα της Ανόρθωσης η Στ. Ιωάννου είπε ότι «είμαι η μοναδική και αυτό με κάνει να νιώθω περήφανη» (σ.σ. γέλια).

Μιλώντας για τη φετινή προσπάθεια της Ανόρθωσης είπε ότι «από την αρχή τέθηκαν τρεις στόχοι. Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ. Κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ και το πρωτάθλημα, αλλά τώρα θέλουμε και το Κύπελλο».

Κληθείσα να σχολιάσει το φετινό πρωτάθλημα η Ιωάννου είπε ότι «το πρωτάθλημα φέτος ήταν πολύ ανταγωνιστικό με πολλά ντέρμπι αφού οι διαφορές που μας χώριζαν μαζί με τον Απόλλωνα και την Τεχνοοικία ΑΕΚ δεν ήταν μεγάλες».

Για την ομάδα της ανέφερε ότι «έχουμε ένα εξαιρετικό προπονητή, ένα δεμένο τεχνικό τιμ και μια διοίκηση που λύνει κάθε πρόβλημα. Αγωνιστικά, η ομάδα πέτυχε στις ξένες ενώ η Τζορτζίνα Κoρντούν ανταποκρίθηκε μέχρι τον Ιανουάριο στον ρόλο της. Η επιστροφή της Κάλιας (σ.σ. Βασιλείου) και η απόκτηση της Μπούραζερ ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο την ομάδα και φθάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου».

«Θα συνεχίσω εάν»
Η Στέλλα Ιωάννου ανέφερε ότι η επιστροφή της στην Ανόρθωση μετά από δυο χρόνια στον Πανιδαλιακό έγινε μετά από τη θέληση των ανθρώπων της Ανόρθωσης να επιστρέψει. Η Στέλλα ανέφερε ότι «η Ανόρθωση αποτελεί κομμάτι της ζωής μου και δεν μπορούσα να αρνηθώ ελπίζω να δικαίωσα τις προσδοκίες τους».

Για τη νέα χρονιά η αρχηγός είπε ότι πολλά θα εξαρτηθούν σε σχέση με το εάν θα συνεχίσει από ένα τραυματισμό  που αποκόμισε στον ώμο στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα με αποτέλεσμα να χρειάζεται εγχείριση.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...