ς αρχίσουν οι χοροί. Το τραγούδι ταιριάζει γάντι στη γυναικεία ομάδα της Ανόρθωσης που μετά από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα το 2013 κατέκτησε το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας  που είναι το 6ο στην ιστορία της. Μετά το τέλος του αγώνα της Τετάρτης για την 20η αγωνιστική απέναντι στην Robo Markets ΑΕΛ σήκωσαν στον «ουρανό» του Αθλητικού Κέντρου της Ανόρθωσης στη Λευκωσία το τρόπαιο του πρωταθλήματος. Αυτό ήταν το έναυσμα για να πανηγυρίσουν οι 550 και πλέον οπαδοί της «Μεγάλης Κυρίας» που γέμισαν το κλειστό.

Εκεί βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης που έδωσε το τρόπαιο στην αρχηγό Στέλλα Ιωάννου η ηγεσία της ΚΟΠΕ, ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Δημήτρης Λεοντής  και άλλοι επίσημοι. Το αγωνιστικό μέρος περνά σε δεύτερη μοίρα, αλλά ο αγώνας είχε ενδιαφέρον με την Ανόρθωση καλύτερη να κερδίζει άλλο ένα αγώνα.

Mε τη συμπαράσταση 550  οπαδών της που γέμισαν ασφυκτικά τη σάλα και  ανυπομονούσαν  για την απονομή του τροπαίου οι παίκτες της «Μεγάλης Κυρίας» μπήκαν πολύ καλά στον αγώνα και επιβλήθηκαν στο πρώτο σετ με 25-19 σε 28 λεπτά. Στην εξάδα μπήκε η νεαρή Μαρίνα Χριστοδούλου.

Ποιοτικό ήταν το δεύτερο σετ με τις δυο ομάδες απαλλαγμένες από το άγχος να προσφέρουν ωραίο θέαμα.  Η Ανόρθωση χάρις την ποιότητά της πήρε και το δεύτερο σετ με 25-20 και προηγήθηκε με 2-0.

Στο τρίτο σετ ο Σέρβος κόουτς  Aλεξάντερ Μπόσκοβιτς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει  όλο το ρόστερ. Οι «κυανόλευκες» ανέβασαν στροφές και κέρδισαν 25-13 επισφραγίζοντας τον τίτλο  με νίκη 3 -0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Χριστοδούλου , Σταυρινίδου, Βασιλείου, Καετάνο, Χριστοπούλου Μπούραζερ. – Λίμπερο: Δαϋίδ- Αλλαγές: Mπρατούνχινα, Κόρντουν, Ευγενίου, Κακουρή, Ιωάννου.

 Robo Markets ΑΕΛ(ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Σιακκίδου, Παύλου, Σπύρου, Βόρονα, Κχαταρασβίλι, Kωνσταντινίδου- Λίμπερο: Aριστείδου. – Αλλαγές: Nτβόρουκ.