Home Άντρες Στοίχισαν τα πολλά λάθη
Άντρες

Στοίχισαν τα πολλά λάθη

Σε ένα αγώνα που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από το ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας. Ο αγώνας θύμισε αγώνες άλλων εποχών μεταξύ των δυο ομάδων με τα σετ να κρίνονται κυριολεκτικά στο τέλος. Τα πολλά λάθη στα τέλη των σετ ήταν και ο κυριότερος λόγος που η Ανόρθωση έχασε τον αγώνα.

Το ΑΠΟΕΛ άρχισε καλύτερα στο πρώτο σετ προηγήθηκε με 04-02 και 12-09, αλλά με ένα σερί 06-0 και με τον νεαποκτηθέντα ακραίο Μουσικιάν να βρίσκεται στο σερβίς έδωσε «αέρα» δυο πόντων στην ομάδα του 15-17. Το ΑΠΟΕΛ με τα σέρβις του Λ. Χατζηπαύλου προηγήθηκε 22-19, αλλά η Ανόρθωση αντέδρασε ισοφάρισε 24-24 και το σετ οδηγήθηκε στους έξτρα πόντους με το ΑΠΟΕΛ να κερδίζει 26-24 με μπλοκ του Χατζηπαύλου σε 33 λεπτά.

Σε ένα πολύ κλειστό σετ οι δυο ομάδες παρουσίασαν πολύ καλό βόλεϊ με την Ανόρθωση να μπαίνει καλύτερα και με πολύ καλό τον Παλχαρίνι προηγήθηκε με 07-11. Το ΑΠΟΕΛ αντέδρασε και μείωσε στον πόντο 13-14. Η Ανόρθωση ήταν πολύ αποτελεσματική και κυρίως με τον Νίκο Κολά από τον κεντρικό άξονα τέλειωνε πολλές φάσεις κάτι που της έδωσε προβάδισμα τριών πόντων 17-20. Το ΑΠΟΕΛ με τον Σάντρο Λούνα βρήκε τις λύσεις και γύρισε το σετ κερδίζοντας με 25-22 σε 31 λεπτά.

Το τρίτο σετ ήταν αντάξιο της φήμης των δυο ομάδων, αλλά η Ανόρθωση είχε το σετ στα χέρια της και το έχασε. Το σετ στα πρώτα στάδια ήταν ισοδύναμο, αλλά στη συνέχεια η Ανόρθωση πήρε το πάνω χέρι, με τα λάθη της ωστόσο να μην της επιτρέπουν να μείνει στον αγώνα.

«ΛΕΥΚΟΘΕΟ»: ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3-0 Σετ: 26-24, 25-22, 25-22

ΑΠΟΕΛ(Γ. ΜΕΛΚΑΣ):Χατζηπαύλου,Χαλλουμής, Βερίσιμο, Γ.Χρυσοστόμου, Λούνα, Πούλκο, – Λίμπερο: Χαμαγιούν.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ.ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Παλχαρίνι, Κολάς, Σόρενσεν,Κνέζεβιτς,Μουσικιάν, Γκράμεσφορντ – Χατζηδαμιανού – Αλλαγές: Γ. Κοντός, Σπύρου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...