Home Άντρες Στην Λευκωσία με μοναδικό στόχο το διπλό
Άντρες

Στην Λευκωσία με μοναδικό στόχο το διπλό

Το εξ αναβολής ντέρμπι (σ.σ. λόγω των υποχρεώσεων της Ομόνοιας στην Ευρώπη), Ομόνοια – Ανόρθωσις κεντρίζει το ενδιαφέρον των φίλων της πετοσφαίρισης το Σάββατο. Ο αγώνας είναι ορισμένος στις 20:00 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και είναι στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής.

vsomonia

Οι δυο ομάδες θα παλέψουν με πείσμα για τη νίκη αφού ένα νικηφόρο αποτέλεσμα σε ντέρμπι θα βοηθήσει πολύ στον ψυχολογικό τομέα αν και ακόμα βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια.

Η Ανόρθωση μεταβαίνει στη Λευκωσία με στόχο το διπλό που θα είναι πολύτιμο για την πορεία της ομάδας στη συνέχεια. Η ομάδα μας έχασε τον πρώτο αγώνα από την Αναγέννηση Δ. με 3-2, ενώ κέρδισε στο «Θεμιστόκλειο» την Ε.Ν. Παραλιμνίου με 3-1. Ανασταλτικός παράγοντας για την ομάδα του Αντώνη Παπαδόπουλου η κούραση από τον αγώνα της Τρίτης με την Legion Λευκορωσίας (σ.σ. ηττήθηκε με 1-3). Αμφίβολος είναι λόγω τραυματισμού ο Σέρβος Ντιμίτρι Πάντιτς.

Σημειώνεται ότι οι δυο ομάδες τα είπαν φιλικά τον περασμένο Σεπτέμβριο πάλι στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στο πλαίσιο του 2016 International Volleyball Tournament όπου η Ανόρθωσις κέρδισε την Ομόνοια με 3-1.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...