Home Άντρες Στην Λευκορωσία με όπλο την ελπίδα η Ανόρθωση
Άντρες

Στην Λευκορωσία με όπλο την ελπίδα η Ανόρθωση

Στη Λευκορωσία για να αντιμετωπίσει την Legion Οbuhovo Λευκορωσίας στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Challenge Cup Ανδρών θα ταξιδέψει η Ανόρθωση, με στόχο να παλέψει και να ψάξει την ανατροπή του σκορ (1-3) του πρώτου αγώνα, με το έργο της να έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας μετά και την ήττα που δέχτηκε η “Κυρία” στην Κύπρο.

airplane2

Η αποστολή της ομάδας θα πετάξει για Λευκορωσία την Κυριακή (20/11) το μεσημέρι και στο πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει του παιχνιδιού, περιλαμβάνεται προπόνηση την Δευτέρα (21/11), την Τρίτη το πρωί αλλά και την Τετάρτη όπου θα είναι και η τελευταία της πριν η ομάδα αναχωρήσει για την προγραμματισμένη επιστροφή της στην Κύπρο την Πέμπτη το μεσημέρι.

Άπαντες γνωρίζουν την δυσκολία του παιχνιδιού, παρ’ όλα αυτά θα παλέψουν το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν απέναντι σε ένα δυνατό και δύσκολο αντίπαλο να διεκδικήσουν ό,τι παραπάνω μπορούν, έχοντας πάντα πίστη στις δικές τους δυνατότητες και δυνάμεις.

Ο Πάντιτς δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή καθώς ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Μιχάλη Αθανασίου να είναι ο πετοσφαιριστής που θα πάρει την θέση του.

Στη διάθεση του κ. Παπαδόπουλου λοιπόν βρίσκονται οι ακόλουθοι πετοσφαιριστές: Σκοτ Φάιφερ, Αυγουστίνος Σαββίδης, Αυγουστίνος Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Χρυσοστόμου, Μάριος Στρουγκάρεβιτς, Ανδρέας Σπύρου, Μιχάλης Αθανασίου, Βλάντο Κνέζεβιτς, Γιάννης Κοντός, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, Γεώργιος Μοσχοβάκης, Ροντόλφο Χουόζας.

Η αποστολή της ομάδας στη Λευκορωσία αποτελείται από τον κ. Μάκη Κοντό που είναι και ο επικεφαλής, τον προπονητή της ομάδας κ. Αντώνη Παπαδόπουλο, τους βοηθούς προπονητές, κ. Κωνσταντίνο Καρπαθάκη και Μιχάλη Ζαχαρία, τον γυμναστή Προκόπη Γεωργίου και τον φυσιοθεραπευτή Ανδρέα Ιωάννου.

Την Ανόρθωση θα ακολουθήσουν επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, όπως και οι δύο νικητές των λαχνών που εκδόθηκαν από το τμήμα πετόσφαιρας με δώρο το ταξίδι στην Λευκορωσία.

Όσο αφορά την Legion Οbuhovo, η δωδεκάδα της θα αποτελείται από τους: A. Χάρκεβιτς, Β. Αμπουκούσκι, Γ. Αουντεζενένκα, Β. Σματ, Π. Ντάσεβιτς, Μ. Τάνκοβιτς, Π. Bαούκσεβιτς, Α. Χέντα, Π. Μιχαλούσκι, Ντ. Κουμάσα Α. Μπαρντάτσου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...