Από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα αρχίσει την προσπάθειά της στον Όμιλο του τίτλου η Ανόρθωση. Στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής η Μεγάλη Κυρία ήταν εντυπωσιακή και καθάρισε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα 3-0 και ανέβηκε στην κορυφή με 36 βαθμούς.

Σε ένα ισοδύναμο πρώτο σετ η Ανόρθωση κατάφερε να πάρει το ψυχολογικό προβάδισμα κερδίζοντας μετά από αμφίρροπο ντέρμπι με 25-22 ανοίγοντας το σκορ στο ντέρμππι της ημέρας.

Βήμα τριπόντου πέτυχε η Ανόρθωση, αφού στο δεύτερο σετ παίζοντας και πάλι καλύτερα στα κρίσιμα σημεία κέρδισε εκ νέου με 25-22 και έκανε το 2-0. Ο Απόλλων δεν κατάφερε να ανταποδώσει στις φάσεις που «έκαιγαν» χάνοντας το σετ.

Με την ψυχολογία να είναι με το μέρος της η ομάδα του Μπόσκοβιτς έπαιξε φοβερό βόλεϊ στο τρίτο σετ και κέρδισε με 25-15 κερδίζοντας τον αγώνα.

Ντεμπούτο με την ομάδα μας πραγματοποίησε η Μάγια Μπούραζερ.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ 3-0 (25-22, 25-22, 25-15)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Σταυρινίδου, Βασιλείου, Καετάνο, Μπούραζερ,Ιωάννου, Μπρατούνχινα – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Στυλιανού.

ΑΠΟΛΛΩΝ(ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Ανγκούλο,Ιορδάνους ,Ι. Λεωνίδου,Ντουντνίκοβα, Μπρλέτιτς,,Α. Χαραλάμπους – Λίμπερο: Ε .Λεωνίδου – Αλλαγές: Κακουρή.