Home Άντρες Στα «κυανόλευκα» βάφτηκε το βαρωσιώτικο ντέρμπι (pics)
Άντρες

Στα «κυανόλευκα» βάφτηκε το βαρωσιώτικο ντέρμπι (pics)

Στη «Μεγάλη Κυρία» κατέληξε το πετοσφαιρικό «Ελ Κλάσικο». Η Ανόρθωσις κέρδισε στο «Θεμιστόκλειο» μετά από διπλή ανατροπή την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα με 3-2 και πήρε ένα σημαντικό δίποντο ενόψει συνέχειας.

anosalmniki

Στα «ερυθρόλευκα» έκατσε η μπίλια στο πρώτο σετ με την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα να κερδίζει μετά από παιχνίδι που πήγαινε πόντο με πόντο με 25-27. Ο αγώνας στο πρώτο σετ του βαρωσιώτικου ντέρμπι ήταν αμφίρροπος και οι δυο ομάδες έδειξαν ικανές για τη νίκη.

Το ντέρμπι στο «Ελ Κλάσσικο» της πετόσφαιρας συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ. Αυτή τη φορά όμως η Ανόρθωση ήταν πιο καλή με συνέπεια να εκμεταλλευτεί τα λάθη της Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα και να κερδίσει το σετ με 25-21. Ως εκ τούτου η «Μεγάλη Κυρία» ισοφάρισε και τον αγώνα σε 1-1 σετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν στο τρίτο σετ, όπου παίζοντας έξυπνα κέρδισαν με 20-25 και προηγήθηκαν με 1-2. Οι παίκτες του Αντώνη Παπαδόπουλου παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο κατόρθωσαν να γυρίσουν τα δεδομένα και να ισοφαρίσουν σε 2-2 τον αγώνα αφού κέρδισαν το σετ με 25-21. Οι πετοσφαιριστές του Αντώνη Κωνσταντίνου δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ του 1-2 και ισοφαρίστηκαν με συνέπεια τα πάντα να κριθούν στο τάι – μπρέικ.

Στο τάι μπρέικ η Ανόρθωσις ήταν ανώτερη και κέρδισε σχετικά εύκολα με 15-08 και τον σημαντικό αγώνα με 3-2 σετ.

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-2 ΣΕΤ 25-27, 25-21, 20-25, 25-21, 15-08

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(Αντ. Παπαδόπουλος): Φάιφερ, Σαββίδης,Παναγιωτίδης, Παπαϊωάννου Κνέζεβιτς, Ροντόλφο, Πάντιτς – Λίμπερο:Κοντός – Αλλαγές:Πάντις, Π.Χρυσοστόμου, Αθανασίου.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(Aντ. Κωνσταντίνου): Χρυσοστόμου, Μάνθα, Μπαγιάν, Δημητρίου, Ζηκάκης, ΝτεΜαν – Λίμπερο: Βαρνάβα -Αλλαγές:Καλαφάτης, Προδρόμου,Τοφής, Σοφοκλέους, Λίμπερο:Σιαπάνης.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...