Η Ανόρθωση δυσκολεύτηκε στο Κλειστό «Νίκος Σολωμονίδης» αλλά πήρε με δεύτερη νίκη την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών τη Μεγ.Τρίτη απέναντι στην Robo Markets ΑΕΛ.

Πραγματικό ντέρμπι ήταν το πρώτο σετ με την Robo Markets ΑΕΛ να αποδίδει εξαιρετικά απέναντι στις πρωταθλήτριες, ωστόσο η «Μεγάλη Κυρία» είχε και πάλι τις λύσεις, παίρνοντας το σετ με 22-25 και το προβάδισμα με 1-0.

Η Ανόρθωση έλεγξε τον αγώνα και το δεύτερο σετ και παρά την πίεση που δέχθηκε από τις «γαλαζοκίτρινες» κέρδισε με 20-25 και εξασφάλισε την πρόκριση τα ημιτελικά.

Οι πρωταθλήτριες ήταν καλύτερες και στο τρίτο σετ ολοκληρώνοντας τη διαδικασία πρόκρισης κερδίζοντας με 18-25 και τον αγώνα 0-3 σετ.

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3 (22-25, 20-25, 18-25)

Robo Markets ΑΕΛ(ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Σπύρου, Βόρονα, Κωνσταντινίδου, Σαγιά ,Κχαταρασβίλι, Παύλου – Λίμπερο: Αραούζου – Αλλαγές: Nτόντσουκ, Πεχλιβάνη, Κατσουνωτού.

AΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ):Πατσέκο, Σταυρινίδου, Βασιλείου, Καετάνο, Χριστοπούλου, Μπούραζερ – Λίμπερο: Δαϋίδ. –Αλλαγές: Kakoyr;h, Kόρντουν, Χριστοδούλου.