Home Άντρες Σπουδαίο διπλό στην Πάφο!
Άντρες

Σπουδαίο διπλό στην Πάφο!

antres 2014-15

Συνέχεια στο επιτυχημένο σερί έδωσε χθες βράδυ η αντρική πετοσφαιρική μας ομάδα, υποτάσσοντας τον Παφιακό στο κλειστό «Αφροδίτη». Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και συναρπαστικός, με την ψυχοφθόρο διαδικασία του τάι-μπρέικ να αναδεικνύει τον τελικό θριαμβευτή, που ήταν η Μεγάλη Κυρία.

Ο Παφιακός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-20, με την Ανόρθωση να ανεβάζει στροφές και να παίρνει τα επόμενα δύο. Μάλιστα, η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε και τα δύο σετ με το ίδιο σκορ, 23-25, ανατρέποντας τα εις βάρος της δεδομένα.  Η ομάδα της Πάφου ανασυντάχθηκε ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 2-2 σετ, αφού πήρε το τέταρτο σετ με 25-18. Στο πέμπτο σετ, μίλησε η καρδιά των πετοσφαιριστών μας, οι οποίοι το κατέκτησαν με 8-15 και πήραν τη νίκη και τους δυο βαθμούς.

Στην βαθμολογία, η Ομόνοια εξακολουθεί να προηγείται στον σχετικό πίνακα με 41 βαθμούς έναντι 36 της ΑΕΚ Καραβά, παρά την ήττα της πρώτης από την δεύτερη. Η ομάδα μας ακολουθεί με 33 βαθμούς ενώ ο Παφιακός έμεινε πιο πίσω στους 28. Την ερχόμενη Παρασκευή, φιλοξενούμε τους πράσινους στο Θεμιστόκλειο σε ένα πολύ σημαντικό και καθοριστικό ντέρμπι, την ώρα που η ΑΕΚ Καραβά θα αντιμετωπίζει τον Παφιακό.

Ανόρθωσις (Μ.Κοντός): Σέιφερντ, Αγγελόπουλος, Κολάς, Ευσταθίου, Γεωργίου, Ράμμα (λίμπερο Πλατρίτης) (Παναγιωτίδης, Γ.Κοντός, Π.Χρυσοστόμου)

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...