Την 5η νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε ψες βράδυ στο ¨Θεμιστόκλειο¨ αθλητικό κέντρο η ομάδα μας , κερδίζοντας την συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα με 3-1 σετ.

Σε ένα κλασσικό ντέρμπι όπως προστάζει η ιστορία των 2 ομάδων είχαμε ψες βράδυ για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π Πετόσφαιρας αντρών.

Δυναμικά ξεκίνησε τον αγώνα η Σαλαμίνα αιφνιδιάζοντας την ομάδα μας που παρουσιάστηκε νωθρή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου σετ δίνοντας την ευκαιρία να πάρει το σετ με 25-19.

Στο δεύτερο σετ σαφώς αλλαγμένη προς το καλύτερο η ομάδα μας , ισοφάρισε σε 1-1 κερίζοντας με (25-15).

Στο τρίτο σετ η Σαλαμίνα ανέβασε απόδοση και πίεσε την ομάδα μας , αλλά η ανωτερότητα της ομάδας μας έφερε το 2-1 στα σετ (25-20) κεδίζοντας και το ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ η ομάδα μας παρουσιάστηκε πιο οργανωμένη και χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της κατάφερε να πάρει το σετ και τον αγώνα 3-1 σετ (25-20) .

Δεν έθελξε με την απόδοση της η ομάδα μας , και ίσως ρόλο να έπαιξε και το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής. Στα ενθαρυντικά είναι η πέμτη συνεχόμενη νίκη που μας διατηρεί στην κορυφή και τα μεγάλα ποσοτά βελτίωσης που υπάρχουν ενόψει των επόμενων ντέρμπι.