Home Γυναίκες Πρώτο βήμα τελικού για Ανόρθωση
Γυναίκες

Πρώτο βήμα τελικού για Ανόρθωση

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας πέτυχε την Τρίτη η Ανόρθωσις. Η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε το ΘΟΙ στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως στο ΑΤΙ με 3-0 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι επαναληπτικοί είναι ορισμένοι την επόμενη Τρίτη σε Αυγόρου και Λευκωσία και τόσο η Ανόρθωσις, όσο και ο Sabbianco Απόλλων προκρίνονται και με ήττα 2-3.

«Καθάρισε» εύκολα η Ανόρθωσις

Η Ανόρθωσις «καθάρισε» εύκολα τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας κερδίζοντας στο Αθλητικό Κέντρο ΑΤΙ το ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σε μια ώρα. Η «Μεγάλη Κυρία» στον επαναληπτικό που είναι ορισμένος την ερχόμενη Τρίτη στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου προκρίνεται στον τελικό και με ήττα 2-3.

Οι παίκτριες του Μπόσκοβιτς το είπαν και το έκαναν. Μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και κέρδισαν με 25-10 και 25-15 κάνοντας μέσα σε 42 λεπτά το 2-0 που για ένα ημιτελικό «μετρά». Η ομάδα του ΘΟΙ αιφνιδιάστηκε και γρήγορα – γρήγορα βρέθηκε πίσω στο σκορ και στα δυο σετ.

Η Ανόρθωσις ήταν στη μέρα της και συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο τρίτο σετ το οποίο πήρε με 25-10 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΤΙ) AΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ 3-0 Σετ: 25-10, 25-15, 25-10

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Α ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Σταυρινίδου, Κακουρή, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Μ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς – Λίιμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Κόρντουν, Χριστοπούλου.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Χαραλάμπους, Όθωνος, Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου –Λίμπερο: Κούτα. – Αλλαγές: Χρίστου, Τζιανουδάκη, Χρυσάνθου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...