Home Άντρες Πρώτη πράξη από τις τρεις με αντίπαλο την ΑΕ Καραβά
Άντρες

Πρώτη πράξη από τις τρεις με αντίπαλο την ΑΕ Καραβά

Η ευρωπαϊκή συμμετοχής της ομάδας μας έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια σειρά από συνεχόμενους αγώνες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με αντίπαλο την ΑΕ Καραβά. Η πρώτη πράξη θα παιχθεί σήμερα στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας.

Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός αφού εάν φύγει με το τρίποντο διπλό η Ανόρθωσις θα πιάσει την Ομόνοια στους 13 βαθμούς στην 3η θέση και θα είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Παπαδόπουλος: «Να κερδίσουμε τρεις φορές την ίδια ομάδα»
Ο προπονητής της Ανόρθωσης Αντώνης Παπαδόπουλος με τη σειρά του ανέφερε ότι η Pokka ΑΕ Καραβά είναι μια πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται προσοχή όπως όλα τα παιχνίδια, χαρακτηρίζοντας το φετινό πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό και σχεδόν όλες οι ομάδες ισοδύναμες. Παράλληλα, κάλεσε το κοινό να γεμίζει τα γήπεδα για να βλέπει ωραίους αγώνες βόλεϊ. Για το γεγονός ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τρεις φορές σε μια εβδομάδα την Pokka ΑΕ Καραβά είπε ότι είναι περίεργο, αλλά «έτσι τα φερε η κλήρωση και πρέπει να κερδίσουμε την ίδια ομάδα τρεις φορές.

Η Ανόρθωσις θα έχει μια σημαντική απουσία αφού θα απουσιάζει λόγω διαστρέμματος ο Βλάντο Κνέζεβιτς και έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα. Αντίθετα, θα το πράξει ο Βραζιλιάνος Ροντόλφο Χουόζας.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Αντώνης Παπαδόπουλος θα πάρει μαζί του στην αποστολή τους: Σκ. Φάϊφερ, Αυγ. Σαββίδης, Αυγ. Παναγιωτίδης, Παν. Χρυσοστόμου, Μ. Αθανασίου, Μ. Στρουγκάρεβιτς, Α. Σπύρου, Ντ. Πάντιτς, Γ. Κοντός. Κ. Παπαϊωάννου Γ. Μοσχοβάκης, Ρ. Χουόζας.

Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου (20:00 Θεμιστόκλειο) με γηπεδούχο την Ανόρθωση και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου (20:00 «Σπύρος Κυπριανού») με γηπεδούχο την Pokka ΑΕ Καραβά για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...