Home Γυναίκες Πρώτη ζαριά στα ημιτελικά
Γυναίκες

Πρώτη ζαριά στα ημιτελικά

H πρώτη πράξη των ημιτελικών του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας θα παιχθεί την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Ανορθώσεως στο ΑΤΙ. Η «Μεγάλη Κυρία» υποδέχεται την «τυχερή» λόγω κλήρωσης του Κυπέλλου ομάδα του ΘΟΙ Αυγόρου (σ.σ. πέρασε χωρίς αγώνα) στα ημιτελικά.

Λόγω έδρας η Ανόρθωσις είναι το μεγάλο φαβορί για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης και να πάει με προβάδισμα στον επαναληπτικό της 21ης Μαρτίου στο Αυγόρου. Όπως διεξάγεται το Κύπελλο η πρόκριση θα κριθεί σε δυο αγώνες.

Η Ανόρθωσις που στο γκρουπ του τίτλου βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 31 βαθμούς θέλει τη διάκριση στο Κύπελλο και έχει την ευκαιρία να περάσει στον τελικό. Ο κόουτς Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς δούλεψε πολύ στην ψυχολογία ώστε να ετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του. Ενόψει του ημιτελικού ο κόουτς θα βασίσει το πλάνο του στις δυο νίκες που πέτυχε στην ρέγκιουλαρ σίζον επί του ΘΟΙ με 3-0 και 0-3 την (3η και 10η αγωνιστική). Για άλλο ένα αγώνα ο κ. Μπόσκοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών της πασαδόρου Κάλιας Βασιλείου που θα επανέλθει τη νέα χρονιά αλλά όλες οι υπόλοιπες είναι στη διάθεση του Σέρβου κόουτς.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Φωτίου ανέφερε ότι στόχος της ομάδας του θα είναι η νίκη με 3-0 σετ ώστε να καταστεί φαβορί για τον επαναληπτικό στο Αυγόρου και να περάσει στον τελικό.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Μ. Γρηγορίου και Σ. Παυλίδης. Επόπτες ορίστηκαν οι Κ. Λαζάρου και Π. Κυπριανού. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ν. Ευγενίου.

 

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...