Home Γυναίκες Πρόβα τελικού στο ΑΤΙ για Ανόρθωσις και Sabbianco Απόλλων
Γυναίκες

Πρόβα τελικού στο ΑΤΙ για Ανόρθωσις και Sabbianco Απόλλων

Η πρόβα τελικού Ανορθώσεως – Sabbianco Απόλλων που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Ανορθώσεως στο ΑΤΙ ξεχωρίζει από τους δυο αγώνες που θα διεξαχθούν την Τρίτη 04 Απριλίου 2017 στο πλαίσιο της 19ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο του Ομίλου 1-4 και θα αρχίσει στις 20:00.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ ΑΤΙ: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ

Ο αγώνας βαθμολογικά έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον αφού για τους βαθμούς «καίγεται» μόνο ο Sabbianco Απόλλων ο οποίος «κυνηγά» το πρωτάθλημα και χρειάζεται επειγόντως τη νίκη – τρίποντο μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της BetOnAlfa ΑΕΛ απέναντι στην Τεχνοοικία ΑΕΚ την Κυριακή ενώ από την άλλη Ανόρθωσις θα αγωνιστεί με στόχο να βάλει δύσκολα στις Λεμεσιανές και να μετρήσει δυνάμεις ενόψει και του τελικού κυπέλλου με την ομάδα της Λεμεσού.

Η «Μεγάλη Κυρία» του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς προετοιμάζεται ήδη για τον τελικό Κυπέλλου και θα χρησιμοποιήσει τους δυο τελευταίους αγώνες στον όμιλο για να δοκιμάσει σχήματα και παίκτριες. Απούσα μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι η πασαδόρος Κάλια Βασιλείου που εγκυμονεί. Ο Σέρβος κόουτς βρήκε τη λύση στο πρόσωπο της διεθνούς Ελένης Κακουρή η οποία ανταποκρίνεται πλήρως.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της ρέγκιουλαρ σίζον που έγινε στο «Λευκόθεο» με γηπεδούχο την Ανόρθωση, η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε με 3-1 σετ.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Σ. Παυλίδης – Μ. Γρηγορίου – Σημειωτές ορίστηκαν οι Μ. Χριστοδούλου και Ι. Τοφής. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Π. Τοφής.

Εξάλλου, για τον Όμιλο του τίτλου η BetOnAlfa ΑΕΛ κέρδισε την Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-1 σε αγώνα που έγινε την Κυριακή 02 Απριλίου στο Γήπεδο «Νίκος Σολωμονίδης».

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...