Home Ανακοινώσεις ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
ΑνακοινώσειςΆντρες

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Σε ένα πολύ ωραίο αγώνα από πλευράς θεάματος και διακύμανσης του σκορ , η ομάδα μας εξασφάλισε την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ο.Π.Α.Π πετόσφαιρας αντρών.

Με το πλεονέκτημα την νίκης με 3-1 σετ από τον πρώτο αγώνα η ομάδα μας αντιμετώπισε χτες βράδυ στο ¨ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ¨την Ομόνοια στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Κύπρου.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και πάλεψε στα ίσα το σετ αλλά σε κρίσιμα σημεία η πολύπειρη ομάδα της Ομόνοιας κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-20 βάζοντας δύσκολα στην ομάδα μας.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας πάλι παρουσιάστηκε συγκροτημένη καταφέρνοντας να ξεφύγει στο σκόρ και να αποκτήσει προβάδισμα 4 πόντων αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Κνέζεβιτς σε καθοριστικό σημείο έριξε ψυχολογικά την ομάδα μας χάνοντας και το δευτερο σετ με 26-24.

Προ του φάσματος το παιχνίδι να οδηγηθεί στο χρυσό σετ η ομάδα μας αντέδρασε στο τρίτο σετ παίρνοντας διαρκώς το προβάδισμα κάτι που κράτησε μέχρι τέλους παίρνοντας το σετ με 25-21.

Στο τέταρτο σετ και με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και με την στήριξη του κόσμου η ομάδα μας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Ομόνοια κερδίζοντας το σετ με 25-21 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το πέμπτο και τελευταίο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα αφού η πρόκριση είχε πλεόν κριθεί και οι 2 ομάδες πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα στους φιλάθλους αφού κρίθηκε στο 15-13 για την Ομόνοια .

Ο επόμενος αγώνας για τον ημιτελικό θα γίνει την προσεχή Παρασκευή με αντίπαλο τον Παφιακό στο γήπεδο ¨ΑΦΡΟΔΙΤΗ¨ και ώρα 20:00 και ο επαναληπτικός την Δευτέρα 16/06/2020 και ώρα 20:00 στο ¨ΘΕΜΙΣΤΙΚΛΕΙΟ¨

Γραφείο τύπου Πετόσφαιρας

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...