Home Άντρες Ποδαρικό με το αριστερό στο 2018
Άντρες

Ποδαρικό με το αριστερό στο 2018

Την εκτός έδρας ήττα από την Ομόνοια με 3-1 δέχτηκε η ομάδα μας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών σε ένα αγώνα που έφθασε σε υψηλά επίπεδα και θύμισε αγώνες προηγούμενων ετών. Πολύ καλά στοιχεία έδειξε η Ανόρθωση με τον Μπεντόγια στη σύνθεσή της, εντούτοις δεν αρκούσαν για να πάρει την νίκη στον αγώνα.

Δεν μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρώτο σετ η ομάδα μας, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και με σκορ 25-17 προηγήθηκαν με 1-0.

Η Ανόρθωση ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο σετ με συνέπεια ο αγώνας να αποκτήσει «άγρια ομορφιά». Για κάποιες λεπτομέρειες δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με την ομάδα της Λευκωσία να κερδίζει και το δεύτερο σετ με 25-23.

Η συνέχεια ήταν καλύτερη για την Ανόρθωση αφού κατάφερε παίζοντας ωραίο και επιβλητικό βόλεϊ να μπει στο παιχνίδι μειώνοντας τα σετ σε 2-1. Παίζοντας έξυπνα και μυαλωμένα κατάφερε ουσιαστικά να πάρει το τρίτο σετ με 23-25.

Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες έφτασαν σε κάποιο σημείο να πηγαίνουν πόντο πόντο, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 11-11, όμως κάποια λάθη των πετοσφαιριστών μας και λίγο η ατυχία στοίχισαν τελικά το σετ, το οποίο πήγε στους γηπεδούχους με 25-18.

«ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ –ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3-1 (25-17, 25-23, 23-25, 25-18)

Ομόνοια(Γ. ΚΑΛΜΑΤΖΙΔΗΣ): Φέλιξ, Σ. Πετρακκίδης, Σιντιιμπέ, Αχ. Πετρακκίδης, Αλεξίου, Μπάγκρεϊ – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Πελχαρίνι, Στρουγκάρεβιτς, Σόρενσεν, Κνέζεβιτς, Μπεντόγια – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...