Home Άντρες Πικρή ήττα από το ΑΠΟΕΛ
Άντρες

Πικρή ήττα από το ΑΠΟΕΛ

Σε ένα φοβερό ντέρμπι που θύμισε τις παλιές καλές εποχές των δυο ομάδων το ΑΠΟΕΛ κέρδισε μέσα στο «Θεμιστόκλειο» την ομάδα μας με 3-2 σετ. Η Ανόρθωση όπως έχασε τον αγώνα, κάλλιστα θα μπορούσε και να τον κερδίσει αφού τα πάντα κρίθηκαν στο τάι – μπρέικ.

1302

Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο σετ που παίχθηκε στο «Θεμιστόκλειο» με την Ανόρθωση να κερδίζει στα σημεία με 26-24. Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα και πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα.

Στο δεύτερο σετ, το ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 20-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1 σετ. Η ομάδα του Α.Παπαδόπουλου υστέρησε σε κρίσιμα σημεία με αποτέλεσμα να χαθεί το σετ.

«Μάχη» έγινε στο τρίτο σετ με την Ανόρθωση να εμφανίζεται πιο ψύχραιμη και οργανωμένη στα τελικά στάδια και να κερδίζει το σημαντικό σετ με 25-23. Ταυτοχρόνως, προηγήθηκε με 2-1 στα σετ.

Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε το τέταρτο σετ με 15-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2. Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι –μπρέικ αφού η η ομάδα μας δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ότι άρχισε στο τρίτο σετ.

Φοβερός αγώνας παίχθηκε στο τάι –μπρέικ καμιά από τις δυο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει και έγινε σκληρή μάχη. Τελικά, το ΑΠΟΕΛ κατόρθωσε να πάρει τους τελευταίους καθοριστικούς πόντους να κερδίσει 14-16, με την ομάδα μας να γνωρίζει την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(Αντ. Παπαδόπουλος):Φάιφερ, Κνέζεβιτς, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Αυγ. Σαββίδης – Λίμπερο: Κοντός.

ΑΠΟΕΛ(Γ. Φιλίποφ): Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ – Λίμπερο: Παντελή.

 

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...