Home Γυναίκες Πάτησε κορυφή η Ανόρθωσις
Γυναίκες

Πάτησε κορυφή η Ανόρθωσις

Την έβδομη συνεχή της νίκη και ταυτόχρονα την αναρρίχηση στην κορυφή έστω και ισόβαθμη με την BetOnAlfa ΑΕΛ με 22 βαθμούς πανηγυρίζει από το βράδυ της Τρίτης η Ανόρθωσις. Η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας.

Η Ανόρθωσις δεν είχε κανένα πρόβλημα στο πρώτο σετ να επιβάλει τον ρυθμό της και να κερδίσει το πρώτο σετ με 25-11 ανοίγοντας το σκορ. Η Αναγέννηση δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της «Μεγάλης Κυρίας».

Στο δεύτερο οι κοπέλες της Αναγέννησης έπαιξαν χωρίς άγχος και έδειξαν το ταλέντο τους. Ο αγώνας ήταν ανταγωνιστικός με την Ανόρθωση να κερδίζει στην εμπειρία εξασφαλίζοντας το σετ με 25-18. Το σκορ έγινε 2-0 με την Ανόρθωση να βρίσκεται μια ανάσα από το τρίποντο.

Τα ίδια δεδομένα επικράτησαν και στο τρίτο σετ με την Ανόρθωσις να επιβάλλεται εκεί που έπρεπε και να κερδίζει με 25-18 παίρνοντας τη νίκη με 3-0. Η Αναγέννηση ήταν πάρα πολύ καλή και κράτησε στα ύψη το ενδιαφέρον του αγώνα μέχρι τέλους.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΤΙ): ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. 3-0 Σετ: 25-11,25-18, 25-18

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Bασιλείου, Βούκοβιτς, Παπαγεωργίου, Μπρατούνχινα, Ελ. Κολοκοτρώνη, Σταυρινίδου –Λίμπερο: Δαϋίδ.- Αλλαγές: Κόρντουν, Οικονομίδου, Γ. Κωνσταντίνου,Κ. Γιασουμή.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. Οικονόμου, Λουκά, Ευσταθίου, Φέντερτσιουκ, Χρυσοατόμου, Δημητρίου – Λίμπερο: Χριστοφή. – Αλλαγές: Χατζηθωμά, Μάρκου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...