Home Άντρες Πάλεψε μέχρι τέλους αφήνοντας θετικές εντυπώσεις
Άντρες

Πάλεψε μέχρι τέλους αφήνοντας θετικές εντυπώσεις

Με ανατροπή ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει από το «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό και να κερδίσει την Ανόρθωση με 1-3 σετ στη δεύτερη ημέρα του 2016 International Cyprus Volleyball Tournament. Mε αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν έξι τους βαθμούς τους και βρίσκονται στην κορυφή ενώ η Ανόρθωσις έμεινε χωρίς βαθμό.

topalef

Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η πετοσφαιρική μας ομάδα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, τελικά γνώρισε την ήττα με 3-1, την δεύτερη μετά από αυτή που προηγήθηκε από την Βοϊβοντίνα. Η ομάδα μας κέρδισε το πρώτο σετ και έδειξε πολύ ανταγωνιστική απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Σήμερα απέναντι στην Ομόνοια έχει ένα γερό τεστ δυνατοτήτων.

Στο πρώτο σετ η Ανόρθωσις μπήκε με ενθουσιασμό απέναντι στο μεγάλο της αντίπαλο και προηγήθηκε 08-06 και 16-12, ενώ αύξησε τη διαφορά στο 21-16. Τελικά, η Ανόρθωσις παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ κέρδισε τον αιφνιδιασμένο Ολυμπιακό στο πρώτο σετ με 25-19 και προηγήθηκε με 1-0.

Έγινε ντέρμπι
Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός ανασυντάχθηκε και προηγήθηκε 03-08 απέναντι σε μια Ανόρθωση που είχε προβλήματα. Ακολούθως, όμως η ομάδα του Αντώνη Παπαδόπουλου θύμισε την εμφάνιση του πρώτου σετ και μείωσε σε 15-16. Το ντέρμπι συνεχίστηκε με τον Ολυμπιακό να προηγείται 20-21. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν και κράτησαν για να κερδίσουν το σετ με 24-26 και να ισοφαρίσουν τον αγώνα σε 1-1.

Το γύρισε
Με καλούς οιωνούς άρχισε το τρίτο σετ αφού οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με τον Ολυμπιακό ελαφρώς καλύτερο να προηγείται σταθερά όμως με τρεις πόντους 05-08 και 13-16. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πέρασαν μπροστά με 21-20 δίνοντας άλλη υφή στον αγώνα. Η ομάδα του Γκουλινέλι έπαιξε σοβαρά στα τελευταία στάδια του σετ και το κέρδισε 22-25 ανατρέποντας το σκορ από 1-0 σε 1-2.

Ο Ολυμπιακός θύμισε την απόδοση του δεύτερου σετ στην αρχή του τέταρτου και προηγήθηκε με 03-08 γέρνοντας την πλάστιγγα της ψυχολογίας υπέρ του. Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες ανέβασαν και άλλο την απόδοσή τους και προηγήθηκαν 07-16.

Οι «κυανόλευκοι» δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των «ερυθρολεύκων» με συνέπεια να βρεθούν πίσω στο σκορ με 11-21 και τελικά, ο Ολυμπιακός να πάρει το σετ με 12 -25 και το τρίποντο με τη νίκη του 1-3 σετ.

ΑNΟΡΘΩΣΙΣ (Αντ. Παπαδόπουλος): Φάιφερ, Πάντιτς, Παναγγιωτίδης, Κνέζεβιτς, Παπαϊωάννου, Ροντόλφο, Κοντός – Λίμπερο. Αλλαγές: Στρουγκάρεβιτς, Μοσχοβάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.(Φλ. Γκουλινέλι): Νταφ, Αβερκίου, Κοκκινάκης, Ρουμελιωτάκης, Δημητριάδης, Τσούπκοβιτς. Γκούντα – Λίμπερο.

Πηγή: ΚΟΠΕ

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...