Home Γυναίκες ΟΠΑΠ Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών 2018
Γυναίκες

ΟΠΑΠ Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών 2018

Το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, συνεχίζοντας την παράδοση ανάπτυξης του υγιούς αθλητισμού και της πρωτοπορίας, αποφάσισε τη διοργάνωση Διεθνούς Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών σε συνεργασία με την Ολυμπιάδα Νεάπολεως και υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2018, στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου με τη συμμετοχή των γυναικείων ομάδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού, της πρωταθλήτριας Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα, της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως και της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Τη διοργάνωση στηρίζουν με τη χορηγία τους η ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου Χαραλαμπίδης Κρίστης και υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιου Κύπρου με τηλεοπτικό συνεργάτη τη Cytavision.
Βασικός στόχος των διοργανωτών είναι να δοθεί η δυνατότητα στους Κύπριους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν ψηλού επιπέδου θέαμα και να εμπεδωθεί το αίσθημα φιλίας και συναδέλφωσης ανάμεσα στις αθλήτριες, τις ομάδες και τις χώρες που εκπροσωπούν. Ταυτόχρονα θα επιδιωχθεί να μετατραπεί σε μία γιορτή του γυναικείου βόλεϊ, μέσω της οποίας θα προβληθεί ο τόπος μας και θα αναδειχθεί η κατεχόμενη Αμμόχωστος και η κατεχόμενη Νεάπολη. Πιστεύεται, επίσης, ότι το ΟΠΑΠ Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών 2018 θα αναβαθμίσει τις σχέσεις των διοργανωτών με τις διαγωνιζόμενες ομάδες και τους φίλους τους σε όλα τα επίπεδα.
Είναι ένα αθλητικό συναπάντημα αθλητριών του βόλεϊ από τρεις χώρες με τη συμμετοχή ιστορικών και καταξιωμένων συλλόγων, που μπορεί να στείλουν τα σωστά μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς επίσης και άλλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα γίνουν τις προσεχείς μέρες. Η διοίκηση της Ανόρθωσης, απευθύνουν έκκληση στους φίλους της Συλλόγου να στηρίξουν την προσπάθεια με την παρουσία τους στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου στο τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, θα διεξάγονται δύο αγώνες κάθε μέρα, ως ακολούθως:
Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018
18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Παναθηναϊκός
20:30: Ανόρθωση – Μακάμπι Χάϊφα
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018
18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Μακάμπι Χάϊφα
20:30: Ανόρθωση – Παναθηναϊκός
29 Σεπτεμβρίου 2018
11:00 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάϊφα
13:00: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Ανόρθωση

17 Σεπτεμβρίου 2018

 

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...