Home Άντρες Οδυνηρή ήττα από την ΑΕ Καραβά
Άντρες

Οδυνηρή ήττα από την ΑΕ Καραβά

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στον εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική με αντίπαλο την Pokka ΑΕ Καραβά, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1.

Ο αγώνας ήταν ο πρώτος από μια σειρά τριών αγώνων (σ.σ. έμειναν δυο) που θα δώσουν οι δυο ομάδες αφού ακολουθούν τη Δευτέρα και την Παρασκευή οι αγώνες Κυπέλλου. Η Ανόρθωσις έχασε την ευκαιρία με νίκη να μειώσει στον πόντο από την κορυφή (σ.σ. βρίσκονται Παφιακός – Αναγέννηση Δ.).

Η «Μεγάλη Κυρία» πέτυχε να επιβάλει τον ρυθμό της στην αρχή του αγώνα και να δυσκολέψει την υποδοχή της Pokka ΑΕ Καραβά. Ως εκ τούτου οι Βαρωσιώτες εξασφάλισαν διαφορά και κέρδισαν το πρώτο σετ με 18-25 κάνοντας το 0-1. Οι «κιτρινόμαυροι» παρά τον ενθουσιασμό που επέδειξαν δεν κατάφεραν να βρουν τις λύσεις που έπρεπε.

Μάχη έγινε στο δεύτερο σετ. Η Pokka ΑΕ Καραβά βελτίωσε αισθητά την απόδοσή της με συνέπεια ο αγώνας να είναι ισορροπημένος. Η απόδοση της Ανόρθωσης ήταν καλή, αλλά στα τελικά στάδια η ομάδα του Λέτσιεφ (Pokka ΑΕ Καραβά) ήταν πιο αποφασιστική και κέρδισε το σετ με 25-20 ισοφαρίζοντας 1-1 τον αγώνα.

Ανατροπή
Οι «κιτρινόμαυροι» γύρισαν τα δεδομένα στο τρίτο σετ. Παίζοντας με καλύτερη ψυχολογία μετά την ισοφάριση κατάφεραν να ελέγξουν τον αγώνα και να πάρουν το σετ με 25-21 αγγίζοντας τη νίκη μετά το 2-1 σετ. Η Ανόρθωσις αντιμετώπισε προβλήματα και έχασε το σετ.

Η εξέλιξη του τέταρτου σετ δεν διέφερε από αυτό του τρίτου. Η Pokka ΑΕ Καραβά κατάφερε στα κρίσιμα σημεία να φανεί ψύχραιμη και να πάρει τους απαραίτητους πόντους. Η Ανόρθωσις πάλεψε, αλλά οι παίκτες της υπέπεσαν σε λάθη που τους στοίχισαν. Το τελικό σκορ 25-21 έδωσε τη νίκη με 3-1 στην Pokka ΑΕ Καραβά.

POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (Ντ. Λέτσιεφ): Σάντζεθ, Χριστοφή, Γενούγκτινεν, Αντωνιάδης, Χαριδήμου, Ράμμα – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Α.Παπαδόπουλος):Φάιφερ, Πάντιτς, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Σαββίδης, Παναγιωτίδης – Λίμπερο: Κοντός.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...