Home Άντρες Ξεκίνημα με το δεξί!
Άντρες

Ξεκίνημα με το δεξί!

vsAEK

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η πετοσφαιρική Ανόρθωσις, κερδίζοντας στο ντέρμπι της πρεμιέρας την ΑΕΚ Καραβά με 3-0 σετ. Ο αγώνας διεξήχθη στο Θεμιστόκλειο, στην παρουσία πλήθους Ανορθωσιάτικου κόσμου.

Η Μεγάλη Κυρία μπήκε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε με double score στο πρώτο τεχνικό τάιμ-άουτ. Η ΑΕΚ Καραβά προσπάθησε στα τελευταία στάδια του σετ να ισορροπήσει τον αγώνα, μειώνοντας στο 21-19, όμως τελικά το σετ κατέληξε γαλανόλευκο στο 25-23.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν σωστός οδοστρωτήρας. Προηγήθηκε με 8-3 και στη συνέχεια με φρενήρη ρυθμό πήγε στο 16-5! Το σκηνικό συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του σετ, με την Ανόρθωση να το κατακτά με 25-14.

Τέλος, στο τρίτο σετ, η ΑΕΚ αντιστάθηκε περισσότερο. Παρότι η Ανόρθωσις προηγήθηκε με 8-6 και 16-10, η ομάδα της ΑΕΚ κατάφερε να πάρει και κεφάλι στο σκορ (20-21) προς το τέλος του σετ, το οποίο όμως βρήκε την Ανόρθωση νικήτρια με 26-24.

Τα σετ:
8-4, 16-10, 21-19, 25-23
8-3, 16-5, 21-11, 25-14
8-6, 16-10, ,26-24

Ανόρθωσις (Μάριος Κοντός): Χρυστοστόμου Γ, Κολάς, Κοντός, Χρυστοστόμου Π, Δημητρίου Β, Πλατρίτης (λίμπερο), Guelle, Mihajlovic, Crnjanski

Related Articles

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας συγκλονιστικής προσπάθειας συλλογής χρημάτων για...

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας συγκλονιστικής προσπάθειας συλλογής χρημάτων για...

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...