Με το παραδοσιακό ντέρμπι Ανόρθωσις – BetOnAlfa ΑΕΛ που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης στο ΑΤΙ αρχίζει την Τρίτη (20:00) τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα βόλει γυναικών ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας  η ομάδα μας.

1226

Το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο του ΑΤΙ στο Πλατύ Αγλαντζιάς. Η ομάδα μας θέλει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα ώστε να πάρει τα πάνω της ενόψει της συνέχειας, ωστόσο το έργο της δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς πρόκειται για ένα δύσκολο και αξιόμαχο αντίπαλο.

Η γηπεδούχος Ανόρθωση με νέο τεχνικό τον Σέρβο Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς στηρίζεται σε νεαρές αλλά πολύ ταλαντούχες παίκτριες (αδελφές Κολοκοτρώνη, αδελφές Γιασουμή, Γ. Κωνσταντίνου,Σταυρινίδου, Κακουρή κ.α). Δίπλα τους είναι οι έμπειρες Βασιλείου, Δαϋιδ και Μπρατούνχινα, ενώ την «Μεγάλη Κυρία» ενισχύει φέτος η Σέρβα Αλεξάντρα Βούκοβιτς. Μια νίκη επί μιας φιλόδοξης ομάδας όπως η BetOnAlfa ΑΕΛ θα δώσει ώθηση στην Ανόρθωση που θέλει να εκμεταλλευτεί το ΑΤΙ και σίγουρα η βοήθεια του κόσμου σε ένα τέτοιο παιχνίδι κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.