Home Γυναίκες Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί
Γυναίκες

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί

Τρεις ημέρες μετά τον εξ ανσβολής τους αγώνα για την 2η αγωνιστική, (σ.σ. κέρδισε εκτός η Ανόρθωσις με 0-3) η ομάδα μας τα λέει εκ νέου με την Αναγέννηση για την 9η αγωνιστική στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσις (ΑΤΙ). Φαβορί είναι η ομάδας που καλείται ωστόσο να το αποδείξει και στο γήπεδο.

Η ομάδα του Αλ. Μπόσκοβιτς ανέβηκε ήδη στη δεύτερη θέση με 19 βαθμούς και ζητεί άλλο ένα τρίποντο με στόχο την κορυφή. Η σοβαρότητα διακρίνει τη «Μεγάλη Κυρία» και είναι αυτό είναι το μεγάλο της όπλο.

Ο Σέρβος κόουτς έχει στη διάθεσή του τις: 1. Ρ.Οικονομίδου, 2. Μ. Παπαγεωργίου, 3. Ελ. Κολοκοτρώνη, 4. Δαϋίδ, 5. Βούκοβιτς, 6. Κόρντουν, 7. Βασιλείου, 8. Κωνσταντίνου, 9. Κακουρή, 10. Κοντού, 11. Μαρ.Κολοκοτρώνη, 12. Σταυρινίδου, 13.Μπρατούνχινα, 14.Κ. Γιασουμή, 15. Κωνστσντίνου, 16. Ν. Γιασουμή.

H Αναγέννηση θα πάει στη Λευκωσία με στόχο μια καλύτερη εμφάνιση από αυτή του περασμένου Σαββάτου. Η Έλενα Φραντζέσκου θα ταξιδέψει με τις:

1. M. Λουκά, 2, Ττόφια, 3, Αντωνίου, 4. Δημητρίου, 5. Χρυσοστόμου, 6.Παπαλεοντίου, 7. Φέντορτσιουκ, 8. Ειρ. Λουκά, 9. Χαννίδου, 10. Χριστοφή, 11.Χατζηθωμά, 12. Οικονόμου, 13. Μάρκου, 14. Ευσταθίου, Παπαγιάννη.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...