Στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π πετόσφαιρας αντρών , η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα του Αποελ με 3-1 σετ και παρέμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς την παρουσία θεατών , η ομάδα μας μπήκε σοβαρά στο πρώτο σετ καταφέρνοντας να το κερδίσει εύκολα με   25 -11 μόλις σε 20′ .

Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας παρουσίασε μια χαλαρότητα στην απόδοση η οποία συνοδεύτηκε από πολλά ατομικά λάθη , κάτι που εκμεταλεύτηκε ο Αποελ ισοφαρίζοντας τα σετ 1-1 19-25 . Αυτό ανάγκασε τον Χριστοφιδέλη σε συνεχείς παρατηρήσεις και συστάσεις προς τους πετοσφαιριστές μας.

Στο τρίτο σετ η ομάδα μας παρουσιάστηκε και πάλι σοβαρή καταφέρνοντας να πάρει το σετ με 25-15 σε 22′ και τα σετ στο 2-1.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ η ομάδα μας ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση της πήρε το σετ 25-13 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Με αυτή την νίκη η ομάδα μας συμπλήρωσε 3 νίκες σε 3 παιχνίδια έχοντας το απόλυτο σε βαθμούς κάτι που μας βρίσκει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ομάδα μας αγωνίστηκε με : 1.Ν.Χαραλαμπίσης (Λίμπερο) , 2.Α.Σαββίδης , 5.Μ.Περέιρα , 6.Κ.Ευσταθίου , 9.Β.Κνέζεβιτς , 11.Α.Χριστοδή , 12.Λ.Τόρρες, Προπονητής : Κ.Χριστοφιδέλης , Β.Προπονητή :Κ.Καρπαθάκης

Επόμενος αντίπαλος η ομάδα της Αναγέννησης Δερύνειας  την προσεχή Δευτέρα 02/11/2020 και ώρα 20:00 στην Δερύνεια.

Παρακολουθήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο την ψεσινή νίκη της ομάδας μας :