Home Άντρες Με break στο break απάντησε η Ανόρθωσις
Άντρες

Με break στο break απάντησε η Ανόρθωσις

Me break στο break απάντησε η Ανόρθωσις στην Αναγέννηση Δερύνειας και η μάχη για την 5η θέση καλά κρατεί. Η «Μεγάλη Κυρία» κατάφερε μετά από συγκλονιστικό αγώνα κυρίως στο πρώτο σετ να κερδίσει με 1-3 και να ισοφαρίσει στις νίκες σε 2-2. Επόμενο ραντεβού των δυο ομάδων τη Δευτέρα στο «Θεμιστόκλειο» στις 20:00 όπου θα επιδιώξουν την τρίτη νίκη.

Κανείς δεν ήθελε να τελειώσει το πρώτο σετ στη Δερύνεια. Κυριολεκτικά, η γηπεδούχος Αναγέννηση και η Ανόρθωσις τα έδωσαν όλα πάλεψαν για 30 λεπτά και οδήγησαν το σετ στους έξτρα πόντους όπου η «Μεγάλη Κυρία» πιο εύστοχη το πήρε με 29-31 και προηγήθηκε με 0 -1.

Στο επόμενο σετ τα δεδομένα άλλαξαν με την Ανόρθωση να είναι καλύτερη να κερδίζει 16-25 και να γράφει το 0-2 σε 26 λεπτά αποκτώντας γερό προβάδισμα. Η Αναγέννηση επηρεάστηκε από την τροπή που έλαβε το πρώτο σετ.

Νέα ανατροπή δεδομένων στο τρίτο σετ με την Αναγέννηση αυτή τη φορά να μην επηρεάζεται από το σε βάρος της 0-2 και να αποδίδει πιο καλά και να κερδίζει 25-17 σε 22 λεπτά μειώνοντας το σκορ και μένοντας στο παιχνίδι. Η Ανόρθωσις δεν έφθασε την απόδοσή της στα στάνταρ των προηγούμενων δυο σετς.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το τέταρτο σετ με την Ανόρθωση να κερδίζει 23-25 σε 27 λεπτά και να κερδίζει τον αγώνα. Η Αναγέννηση πάλεψε πολύ αλλά έχασε κρίσιμους πόντους.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 1-3 Σετ: 29-31, 16-25, 25-17, 23-25 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Ττόφιας, Αχιλλέως, Πάντιτς, Μεντούριτς, Φιλίπας, Ελευθερίου – Λίμπερο: Πέτρου. – Αλλαγές: Θεοδούλου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Σπύρου. Αποστόλου, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Άλβες, Παπαϊωάννου – Λίμπερο: Κοντός. – Αλλαγές: Σαββίδης, Παναγιωτίδης.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...