Home Άντρες Με το δεξί στους ΑΜΚΕ οι ομάδες βόλεϊ
ΆντρεςΓυναίκες

Με το δεξί στους ΑΜΚΕ οι ομάδες βόλεϊ

Με το δεξί άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά η αντρική αλλά και η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας, οι οποίες κέρδισαν και οι δύο την Ισλανδία.

Νίκη στην πετόσφαιρα ανδρών

Η απόδοση της ομάδας μας μπορεί να μην έφτασε σε υψηλά επίπεδα, αφού ήταν καταπονημένη από την παρουσία της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, κερδίζοντας κι εκεί την Ισλανδία με 3-0 σετ.
«Φτάσαμε εδώ μετά από συνεχόμενο 12ώρο ταξίδι, το οποίο φάνηκε να επηρεάζει τα παιδιά. Δεν είχαμε τη φρεσκάδα που θα έπρεπε, όμως σημασία έχει πως πήραμε τη νίκη. Είμαι λίγο απογοητευμένος, επειδή στο τρίτο σετ δεν ανταποκρίθηκαν όπως περίμενα τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο και αναγκάστηκα να ξαναρίξω στο τρίτο σετ τους βασικούς», μας δήλωσε ο προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας, συμπληρώνοντας πως το ματς-κλειδί για το χρυσό μετάλλιο είναι αυτό με το Λουξεμβούργο (1/6, 18:30).
Νίκη και τα κορίτσια του βόλεϊ

Τη σκανδιναβική ομάδα υπέταξαν και τα κορίτσια στην πετόσφαιρα. Οι κοπέλες μας επικράτησαν των Ισλανδών με 3-1 σετ (25-22, 22-25, 25-22, 25-14) και έκαναν καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Σημειώνουμε πως στην αντρική ομάδα συμμετέχουν οι πετοσφαιριστές της Ανόρθωσης, Γιάννης Κοντός και Βλάντο Κνέζεβιτς και στην γυναικεία η Χριστιάνα Δαβίδ.

Το σημερινό πρόγραμμα

13:30 Κύπρος – Λουξεμβούργο (Γυναίκες)

18:30 Σαν Μαρίνο – Κύπρος (Άντρες)

Φωτογραφίες: Σελήνη Αλεξία

 

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...