Home Άντρες Με πίστη για την υπέρβαση
Άντρες

Με πίστη για την υπέρβαση

omada-proponisi-israel

Με τις πιθανότητες να είναι λίγες αλλά την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας ισχυρή, η Ανορθωσις ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της για τον αποψινό (20:30) αγώνα με αντίπαλο την Hapoel Kfar Saba.

Ο Μάριος Κοντός αντιμετωπίζει μόνο το πρόβλημα της απουσίας του Νίκου Κολά, ο οποίος λόγω ίωσης δεν ακολούθησε την αποστολή. Όλοι οι υπόλοιποι πετοσφαιριστές προπονήθηκαν τόσο ψες όσο και σήμερα το πρωί κανονικά στο «Green Hall Kfar Saba» και είναι στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού.

Θυμίζουμε ότι η Ανόρθωσις χρειάζεται νίκη με 0-3 ή 1-3 σετ, προκειμένου να ισοφαρίσει την ήττα του πρώτου αγώνα και να στείλει τον αγώνα στο λεγόμενο «χρυσό σετ». Εκεί, όπου όποια ομάδα φτάσει πρώτη στους 15 πόντους, κερδίζει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup. Η Μεγάλη Κυρία, είχε επαναλάβει και προ τριετίας παρόμοιο άθλο, όταν στο πρώτο παιχνίδι έχασε από την Κροατική Μαρίνα Καστέλα με 3-0 σετ και στο δεύτερο κατάφερε με ανατροπή μάλιστα να κερδίσει με 3-1 και να προκριθεί στο χρυσό σετ.

Η αναμέτρηση αρχίζει στις 20:30 και θα σας ενημερώνουμε ζωντανά για την εξέλιξή της από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...