Home Γυναίκες Με νίκη «σκαρφαλώνει» στη κορυφή!
Γυναίκες

Με νίκη «σκαρφαλώνει» στη κορυφή!

Από την πρώτη ημέρα της τρέχουσας περιόδου απευθυνθήκαμε στον κόσμο της Ανόρθωσης κι είχαμε καταστήσει σαφές ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου κτίζεται σε υγιείς βάσεις, στο πλαίσιο μίας συνετής οικονομικής διαχείρισης και στηρίζεται στο «πάντρεμα» της εμπειρίας και του ταλέντου που υπάρχει άφθονο. Με στόχο να εκπροσωπεί αξιοπρεπώς και επάξια έναν πρωτοπόρο σύλλογο με 107 χρόνια Ιστορίας.

Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες (από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν οκτώ παίκτριες, κυρίως λόγω σπουδών) η Ανόρθωση ήταν και παραμένει δυνατή, βαδίζει σε μία αξιοπρεπή διαδρομή κι όλοι αναγνωρίζουν ότι έχει ισχυρή δυναμική, ισχυρό παρόν και λαμπρό μέλλον.

Η προσπάθεια συνεχίζεται… Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι πορεύθηκαν μαζί μας μέχρι σήμερα και ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του πιο δυνατού μας παίκτη, του κόσμου της Ανόρθωσης.

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, η ομάδα μας δίνει τον πιο σημαντικό της αγώνα στην κανονική περίοδο. Στις 8 το βράδυ, στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ) η ομάδα μας υποδέχεται τον Απόλλωνα και με νίκη ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. Πρέπει να είμαστε εκεί για να εμψυχώσουμε τα κορίτσια μας να πετύχουν τον στόχο τους.

Θέλουμε ένα Γήπεδο γεμάτο, με παλμό, με συνθήματα και τραγούδια για να βοηθήσουμε τη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ της Ανόρθωσης να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Ραντεβού την ΤΡΙΤΗ, στις 8:00, στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ). ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...