Home Γυναίκες «Μεγάλη Κυρία» και στη Δερύνεια – Μόνη δεύτερη η γυναικεία Ανόρθωσις
Γυναίκες

«Μεγάλη Κυρία» και στη Δερύνεια – Μόνη δεύτερη η γυναικεία Ανόρθωσις

Μόνη στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας με 19 βαθμούς βρίσκεται η Ανόρθωσις. Με συνοπτικές διαδικασίες η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε στη Δερύνεια την τοπική Αναγέννηση με 0-3 και πέτυχε την 6η σερί νίκη.

Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. Η ομάδα του Αλ. Μπόσκοβιτς για άλλο ένα ματς ήταν πολύ σοβαρή, ενώ η Αναγέννηση φάνηκε μόνο στο τρίτο σετ.

Η Ανόρθωσις για άλλο ένα αγώνα μπήκε σοβαρά σε αγώνα. Στο πρώτο σετ έδειξε ότι θα ήταν το αφεντικό και κέρδισε άνετα 11-25. Η ομάδα της Δερύνειας όταν έχασε την επαφή της με το σκορ δεν μπόρεσε να απειλήσει την «Μεγάλη Κυρία».


Ο Σέρβος κόουτς Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς δεν αφήνει τις παίκτριές του να χαλαρώσουν. Αυτό φάνηκε στο δεύτερο σετ όπου η Ανόρθωσις παίζοντας εξαιρετικά δεν άφησε περιθώρια στην Αναγέννηση. Οι «κυανόλευκες» κέρδισαν το σετ με 16 πόντους διαφορά 09-25 και διαμόρφωσαν άνετα το 0-2. Οι «πράσινες με τον ανατέλλοντα ήλιο» έκαναν λάθη, είχαν προβλήματα στην υποδοχή και έχασαν τις μάχες του φιλέ.

Στο τρίτο σετ η Αναγέννηση Δ. πάλεψε τον αγώνα. Οι Δερυνειώτισσες μη έχοντας τίποτα να χάσουν ανέβασαν την απόδοσή τους και εκμεταλλεύτηκαν κάπως τις αλλαγές που έγιναν από τον κ. Μπόσκοβιτς. Ο αγώνας πρόσφερε ωραίες φάσεις με την Ανόρθωση καλύτερη να κερδίζει με 17-25 και να φεύγει με την έκτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. : Παπαλεοντίου, Μ. Λουκά, Ευσταθίου, Χρυσοστόμου, Δημητρίου, Φέντορτσιουκ – Λίμπερο: Χριστοφή. – Αλλαγές: Λουκά, Χαννίδου, Χατζηθωμά.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Α. Μπόσκοβιτς): Βασιλείου, Βούκοβιτς,Παπαγεωργίου, Μπρατούνχινα, Ελ. Κολοκοτρώνη, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Οικονομίδου, Κόρντουν, Κ. Γιασουμή, Κωνσταντίνου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...